“İttifak Barajı Yıkacak”

“İttifak Barajı Yıkacak”

Saadet Partisi Üsküdar Gençlik Kolları Fikir Duvarı’nı Milli İttifak için açtı.

“İttifak Barajı Yıkacak”

Saadet Partisi Üsküdar Gençlik Kolları Fikir Duvarı’nı Milli İttifak için açtı.

Seçimlere Saadet Partisi çatısı altında girecek olan Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi’nin Milli İttifak’ı için Üsküdar Meydanında Fikir Duvarı etkinliği gerçekleştirildi. Saadet Partisi Üsküdar Gençlik Kolları tarafından gerçekleştirilen etkinliğe Saadet Partisi İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Abdülkadir Arslan ve Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü de destek verdi.

Dileyenlerin mesajlarını özgürce paylaşabildiği bir platform olarak kurulan Fikir Duvarı’nda Milli İttifak’a birçok destek mesajı yazılırken en dikkat çeken mesaj ise “İttifak barajı yıkacak” oldu.

Gürlü: Milli İttifak İktidar Alternatifi Olacak

Fikir Duvarı etkinliğine dair açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, “Biz sadece milletimizle birlikte yaşayıp, onları dinlemekle, onlarla birlikte düşünüp beraber hareket etmekle kalmıyoruz. Biz, aziz milletimizin sesini özgürce duyurabileceği platformlarda oluşturuyoruz” dedi.

Milli İttifak’a halkın göstermiş olduğu ilginin kendilerini fazlasıyla memnun ettiğine de vurgu yapan Gürlü, “İttifak kamuoyuna duyurulduğu andan itibaren gerek sokaklarda gerekse sosyal medyada oluşan hava Saadet Partimizin çatısı altında gerçekleşen Milli İttifak’ın büyük bir başarıya imza atacağını gösteriyor. Ben inanıyorum ki gün geçtikçe halkımızın desteği dalga dalga artacaktır. Bu ittifak sadece barajı aşmakla kalmayacak, halkımızın önüne en ciddi iktidar alternatifi olacak. Çünkü bu ittifakta heyecan var, coşku var, inanmışlık ve adanmışlık var. Bu ittifakta ‘önce ahlak ve maneviyat’ diyen bir anlayış, milli bir duruş var” şeklinde konuştu.

fikirduvari3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.