Iverson niye rotar yaptı?

Iverson niye rotar yaptı?

İki günlük gecikmenin ardından pazartesi Türkiye’ye gelmesi beklenen Beşiktaş’ın yeni oyuncusu Iverson’ın rötar nedeni ortaya çıktı.

Pasaportunu ‘annesinin evinde unuttuğu için’ önceki gün New York İstanbul uçağını kaçırdığı öne sürülen Beşiktaş Cola Turka’nın yeni transferi Allen Iverson’ın ‘rötar’ yapma nedeni ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Siyah-Beyazlı kulübün geçtiğimiz hafta New York’ta düzenlenen bir törenle 2 yıl için 4 milyon dolar değerinde bir kontrata imza attırdığı 35 yaşındaki süper yıldızın perşembe gecesini Philadelphia’da bir gece kulübünde geçirdiği ve yorgunluk nedeniyle cuma akşamı New York’tan hareket eden Türk Hava Yolları’nın New York-İstanbul seferini kaçırmış olabileceği belirtildi.

Yardbarker.com adlı internet sitesinin haberine göre Allen Iverson, perşembe gecesi 10 sene yaşadığı ve hâlâ köklü bağlantılarının bulunduğu Philadelphia şehrindeki Palmer Social ve The Borgata adlı gece kulüplerinde uzunca saatler
geçirdi. Site, sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendiğini ifade ettiği yıldız oyuncu için yorgunluk nedeniyle New York’a gidememiş olabileceği tahmininde bulundu.

DEVASA VEDA PARTİSİ
Öte yandan Iverson’ın 3 Kasım’da Atlanta’daki Club Opera gece kulübünde aktris Meagan Good’un ev sahipliğini yaptığı “Fade To Turkey (Türkiye’ye gidiş)” adlı bir veda partisi verdiği öğrenildi.

HTSPOR / Mete AKTAŞ

Etiketler :