İzmir'de cezaevinde yangın

İzmir'de cezaevinde yangın

FETÖ’den tutuklu iş adamlarının da bulunduğu Buca F Tipi Cezaevinde yangın çıktı.

Buca F Tipi Cezaevinde akşam saatlerinde bir mahkumun koğuştaki yatağını ateş vermesi sonucu yangın çıktı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın nedeniyle bazı mahkum ve gardiyanlar dumandan etkilendi.

İzmir'de cezaevinde yangın

FETÖ’den tutuklu iş adamlarının da bulunduğu cezaevi girişi ve çıkışında jandarma ekipleri önlem alırken, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Dumandan etkilenenler de hastaneye kaldırılarak tedavi altında alındı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

İNTİHAR İDDİASI

Cinayet suçundan tutuklu Yaşar G. (28), psikolojik sorunlarından dolayı kaldığı koğuştaki yatağını ateşe verdi. Diğer mahkumların yardımlarına rağmen yatağından ayrılmak istemeyen Yaşar G'nin intihar etmek istediği öne sürüldü.

Vücudunda yanıklar oluşan Yaşar G, gardiyanların müdahalesinin ardından Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaşar G'nin hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.

MELİH GÖKÇEK "FETÖ'CÜLER İSYAN ÇIKARTABİLİR" DEMİŞTİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek haftasonu katıldığı bir canlı yayında FETÖ'cülerin hapishanelerde isyan çıkarabileceği yönünde bir iddiada bulunarak; "FETÖ'cüler hapishanelerde büyük bir hazırlık içinde. Adli suçluları da yanlarına alıp hapishanelerde isyan çıkartacaklar. Aileleri de bu isyana katacaklar. Bu kargaşada hapishanelerden kaçmayı düşünüyorlar." demişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.