Jaja resmen Kayseri'de!

Jaja resmen Kayseri'de!

Trabzonspor taraftarının ısrarla istediği Jaja artık resmen Kayserisporlu

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımından satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiraladığı Brezilyalı golcü oyuncu Jaja ile sözleşme imzaladı. Jaja, daha sonra yeni takımının 10 numaralı formasını giydi.

Kayserispor Kulübü Genel Menajeri Süleyman Hurma, Kadir Has Tesislerinde gerçekleştirilen imza töreninde yaptığı konuşmada, Kayserispor'un kadrosunda olmasını çok arzuladıkları ve beğenerek izledikleri bir ismi renklerine katmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın güçlü bir kadroya sahip olduğunu belirten Hurma, "Gerçek bir 10 numarayı kadromuza kattık. Takımımızdaki iyi oyuncuların performansına katkı sağlayacak bir ismi transfer etmek, hedeflerimizi yükseltecek. Transferde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah Kayserispor bu güçlü kadrosuyla kendini sevenleri mutlu edecek sonuçlara ulaşır" dedi.

10.20130712163607.jpg
Jaja olarak bilinen ve bir dönem Trabzonspor forması giyen Brezilyalı golcü oyuncu Avelino Jackson De Coelho ise Kayserispor'da top koşturacağı için mutlu olduğunu belirterek, transferde katkısı olanlara teşekkür etti.

Türkiye'de daha önce de forma giydiğini anımsatan Jaja, "Beni daha önceden tanıyorsunuz, nasıl bir futbolcu olduğumu biliyorsunuz. Bunu bir kere daha kanıtlamak ve üstüne bir şeyler koyarak takıma katkı sağlamak için buradayım. Çok büyük hedeflerim var, çok mutluyum" diye konuştu.

Kayserispor'u tercih etmesine değinen Jaja, "Bizim hikayemiz çok yeni değil, uzun zamandır birbirimize aşinayız. Benim buraya gelme düşüncem çok öncesinde vardı. Bu, 6 aylık bir periyottur. O zaman maalesef gerekli şartları sağlayamamıştık. Bugüne kısmet oldu. Buraya gelmek için can atıyordum, çok istekliydim. Şu an çok huzurluyum" ifadesini kullandı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.