Jaja'nın Trabzonspor hırsı!

Jaja'nın Trabzonspor hırsı!

Jaja Trabzonspor ile oynaycakları lig maçı öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu.

Kayserispor, Trabzonspor maçı ile kötü gidişe son vermek istiyor. Karadeniz ekibinin eski futbolcusu Jaja, "Trabzonspor'a gol atmak istiyorum" dedi.

Geride kalan maçları unutmak isteyen sarı kırmızılılar şimdi Trabzonspor maçından başka bir şey düşünmüyor. Pazartesi günü oynanacak olan karşılaşmayı ‘kurtuluş' gözüyle bakan Kayserispor, taraftarın desteği ile bu maçtan kesinlikle galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Sakatlar sıkıntı

Teknik direktör Robert Prosinecki, sakat oyunculardan dolayı son derecede sıkıntılı. Hücumda sorun yaşayan tecrübeli teknik adam,direkt santrfor oynatacak isim bulamıyor. Bobo ile Nobre'nin sakatlanmasının ardından Jaja ön plana çıktı. Gençlerbirliği maçında hafif ağrıları bulunduğu için forma giyemeyen Sambacı futbolcunun Trabzonspor karşısında kesinlikle oynayacağı öğrenildi. Trabzonspor'a karşı Jaja'yı gol silahı olarak kullanacak olan Prosinecki, bu oyuncuyla özel bir görüşme yaptı.

Jaja, Eski takımına karşı

Camiaya seslenen Jaja, "Biz iyi bir takımız ve Trabzonspor'u yenecek güçteyiz. Ligde herkes zaman zaman düşüşe geçebilir. Ancak biz toparlanacağız. 3 puana odaklandık. Eski takımıma karşı oynayacağım. Hem heyecanlıyım hem 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.