Yeni Jeep Compass Türkiye'de!

Yeni Jeep Compass Türkiye'de!

Yenilenen Jeep Compass 80 bin 500 TL’den başlayan Fiyatıyla Satışa Sunuldu!

Tofaş çatısı altında temsil edilen ve 2012 yılında kuruluşunun 71. yılını kutlayan Jeep markasının kompakt SUV segmentindeki başarılı temsilcisi Jeep Compass, yenilenen dış ve iç tasarımı sahip versiyonuyla ülkemizde de satışa sunuldu. 80 bin 500 TL'den başlayan ekonomik fiyatıyla dikkat çeken Yeni Jeep Compass, 2.0 litre 156 HP'lik benzinli motor ve CVT otomatik şanzıman kombinasyonla sadece önden çekişli olarak bayilerde yerini alıyor. Zengin bir donanım paketiyle müşterilerinin beğenisine sunulan Yeni Jeep Compass'ta 6 havayastığı, ESP, ABS, BAS (Fren Destek Sistemi), Yokuş Kalkış Desteği, hız sabitleyici, elektrikli devrilme önleyici, lastik basınç monitörü, 6 CD'li ve MP3 çalarlı müzik sistemi, Bluetooth, AUX girişi, otomatik klima, deri döşeme, ısıtmalı ön koltuklar, katlanabilir arka koltuklar, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, 18 inçlik alaşım jantlar, ön ve arka sis farlarıyla koyu renk arka camlar gibi ekipmanlar standart olarak yer alıyor.

Ülkemizde Tofaş tarafından temsil edilen Jeep markasının kompakt SUV sınıfında yer alan başarılı temsilcisi Compass'ın yenilenen versiyonu, 80 bin 500 TL'den başlayan satış fiyatıyla Türkiye'de de satışa sunuldu. 2012 yılında kuruluşunun 71. yılını kutlayan Jeep markasının model yelpazesindeki en önemli modeller arasında yer alan Yeni Jeep Compass, 2.0 litre 156 HP'lik benzinli motor ve CVT otomatik şanzıman kombinasyonla ve sadece önden çekişli olarak bayilerde yerini alıyor. Zengin bir donanım paketiyle Jeep tutkunlarının beğenisine sunulan Yeni Jeep Compass'ta 6 havayastığı, ESP, ABS, BAS (Fren Destek Sistemi), Yokuş Kalkış Desteği, hız sabitleyici, elektrikli devrilme önleyici, lastik basınç monitörü, 6 CD'li ve MP3 çalarlı müzik sistemi, Bluetooth, AUX girişi, otomatik klima, deri döşeme, ısıtmalı ön koltuklar, katlanabilir arka koltuklar, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, 18 inçlik alaşım jantlar, ön ve arka sis farları ve koyu renk arka camlar gibi ekipmanlar standart olarak yer alıyor. Açılır tavan isi isteğe bağlı donanım kapsamında tercih edilebiliyor.

Avrupalı Müşteriler İçin Yenilenen Tasarım!

Özellikle Avrupa pazarlarında çok hızlı bir büyüme trendi içinde bulunan kompakt SUV sınıfında müşteri beklentileri doğrultusunda Jeep Grand Cherokee modelini andıran bir tasarıma kavuşan yeni Jeep Compass, tüm Jeep modellerinde yer alan 7 çizgili ızgarasıyla ilk bakışta dikkat çekmeyi başarıyor. Bununla birlikte yeni ön çamurluklar ve ön farlarla bütünleşen bu yapı, Jeep Compass'a daha güçlü bir görünüm sağlıyor. Daha kaslı olacak biçimde tasarlanan kaput ve zorlu hava koşullarında veya off-road sürüşlerde taş ile mıcırı savuşturan ve yeni bir görüntü kazandıran koruyucu bir kaplama kuşağı ise yine dikkat çeken Jeep Compass tasarım öğeleri arasında yer alıyor. Yeni Jeep Compass'ta ayrıca inceltilmiş ve daha parlak tavan rayları da diğer ön plana çıkan tasarımsal değişiklikler arasında bulunuyor. Yeni Jeep Compass'ın iç mekan yenilikleri arasında ise kapitone üst yüzeye sahip yeni yumuşak ön kapı panelleri ve kol dayanağı; sürücünün radyoyu kontrol etmesini sağlayan entegre kontrol düğmelerine sahip yeni nesil Jeep direksiyon simidi gibi unsurlar ön plana çıkıyor.

2.0 Litre Benzinli Motor ve CVT Şanzıman Kombinasyonu!

Yenilenme operasyonu kapsamında artık önden çekişli olarak da üretilen Jeep Compass, ülkemizde de iki tekerlekten çekişli olarak satışa sunuluyor. Daha yüksek yay ve amortisör değerleri ve denge çubuğunun artırılmış çapı ile yeniden ayarlanmış bir süspansiyona sahip Jeep Compass, ülkemizde 2.0 litre benzinli motor ve CVT otomatik şanzıman kombinasyonuyla bayilerde yerini alıyor. Chrysler Grubu mühendislerinin motor tepkisini ve hassas oran kontrolünü karşılayabilmek için 6 ileri vitesli manuel kullanım moduna da sahip yeni nesil CVT şanzımanda bir takım kalibrasyon çalışmaları yapmış olmaları ön plana çıkıyor.

2.0 litre silindir hacimli ve çok noktadan enjeksiyonlu benzinli motor, 156 HP güç ve 190 Nm tork üretiyor. 0-100 km/s hızlanmasını 10.6 sn'de tamamlayan ve 183 km/s'lik maksimum hıza erişebilen yeni Jeep Compass, 100 km'de ortalama 8.2 litrelik yakıt tüketim değeriyle de dikkat çekmeyi başarıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.