Juventus maçı öncesi Mancini'den basın toplantısı

Juventus maçı öncesi Mancini'den basın toplantısı

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Roberto Mancini, yarın oynanacak Juventus maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

Takımla sadece 1 gün geçirebildiğini ve Juventus maçının kendisi için çok zor olacağını söyleyen Roberto Mancini, "Şu anda hazır bir reçetem yok ama çok hazır bir kadrom var. Oyuncularımla sadece 1 gün birlikte olabildim. Yarın akşam bizi zor bir maç bekliyor, çünkü Juventus çok iyi bir takım. Yeni bir takımla çalışmaya başladığım için zor bir iş olacak. Sadece iyi çalışarak galibiyet alabiliriz" dedi.

AÇIKLAMASININ SATIRBAŞLARI

Hazır bir reçetem yok. Galatasaray'ın çok iyi bir kadrosu var. İyi bir netice almak için çalışacağız. Oyuncularımı sadece 1 gün gördüm. Juventus da iyi bir takım. Zor bir maç olacak. Yeni çalışmaya başladığım için zor olacak. Futbolcularımı tanımam lazım. Ama galibiyet alabiliriz.

"TERİM'İN İŞLERİNİ DEVAM ETTİRMEYE ÇALIŞACAĞIM"

Üzerimde Fatih Terim baskısı hissetmeyeceğim. Fatih Terim, Avrupa'nın önemli antrenörlerinden biri. Ama futbol bu. Bazen böyle değişimler oluyor. Onun yaptığı işleri devam ettirmeye çalışacağım.

"REAL MADRİD'E HERKES YENİLEBİLİR"

Carloz Tevez'i çok iyi tanıyorum. Birlikte başarılar elde ettik. Yarın bize karşı oynayacağını düşünüyorum. Hedefimiz tur atlamak. İlk maç iyi olmadı. Ama Real Madrid'e herkes yenilebilir. Bundan sonraki 5 maçta iyi sonuçlar almak istiyoruz.

TRANSFER GÖRÜŞMELERİ İÇİN DETAY VERDİ

Galatasaray ile ilk görüşme 4-5 gün önce oldu. 2 gün önce İstanbul'a geldik. Her şey çabuk gelişti. Bazen yanlış akşamlar yaşanabilir. Real Madrid maçı da böyle bir akşamda oynandı.

"BU MAÇTAN SONRA OYUNCULARI TANIYACAĞIM"

Yabancı oyuncularımızı tabii ki tanıyorum. Türk futbolculardan bazılarını tanıyordum. Bu maçtan sonra beraber çalışarak daha iyi tanıyacağım. Galatasaray'ı çok iyi bir kadrosu var. Taktiğe daha karar vermedim. Oyuncuları tanıdıktan sonra karar vereceğim.

"JUVENTUS'U TANIYORUM"

Eğer yumuşak bir başlangıç isteseydim, maçı evde izlerdim. Burada olmazdım. Ayrıca ben zaten 13-14 yaşına kadar Juventus taraftarıydım. Juventus'u iyi tanıyorum. Bu da avantaj sayılabilir. En önemli şey denge tutturmak. Galatasaray hep ofansif oynamış. Bunu değiştiremeyeceğiz ama çok çalışacağız.ENSONHABER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.