Kaçan 'kedicik'ten Adnan Oktar'a büyük şok!

Kaçan 'kedicik'ten Adnan Oktar'a büyük şok!

Adnan Oktar’ın ayağında terlik ve pijamaları ile firar eden 'kediciklerinden Ceylan Özgül (Özbudak) çarpıcı açıklamalarda bulunmaya devam ediyor. Ceylan Özgül, Adnan Oktar ve kedicikleri için ‘şeytani oluşum’ dedi.

Adnan Oktar ve tayfası saldırıya geçince Ceylan Özgül’den yeni bir açıklama geldi. Instagram hesabından bombaları patlatan Ceylan Özgül, Adnan Oktarve kedicikleri için ‘şeytani oluşum’ dedi. İşte Ceylan Özgül’ün yaptığı son açıklama ve kediciklerin onun hakkındaki şok iddiaları;

CEYLAN ÖZGÜL YENİ BİR DUYURU YAPTI

Adnan Oktar’dan kaçan kediciklerden Ceylan Özgül instagram hesabından ailelere seslendi ve ‘kamuouyu duyurusu’ diyerek ibretlik açıklamalar yaptı. İşte Ceylan Özgül’ün duyurusu; “Burdan anne ve babalara sesleniyorum çocuklarınızı bağrınıza basın, yanınızdan, dizinizden ayırmayın, ne derse desinler siz onların çok yakınında, göz mesafesinde durun.

ŞEYTANİ OLUŞUM

‘Dışarıda, sizler gibi temiz insanların hayal bile edemeyeceği, içinde her türlü maddi, manevi ve bedeni işkencelerin yaşandığı şeytani oluşumlar mevcut.

İÇİNDEN ÇIKMAK ÇOK ZOR

Çocuklarınızın bu yapıların tuzağına düşmesi kolaylıkla mümkün ancak şantajlar, tehditler ve algı operasyonları nedeni ile çıkmaları çok uzun ve zorlu yıllara mal olabilir.

Allah nasip etti ve ülkemize yararlı işler yaparak hayatımı geçiriyorum. Yıllarca ipotek altına alınarak engellenen pek çok şeyi yapmanın heyecanı ve enerjisi içindeyim.

ANNEMİN CENAZESİNE BİLE GİDEMEDİM

Annemin cenazesine gidememiştim. Allah babamdan razı olsun beni bağrına bastı. Bundan sonraki ömrüm O’nun sağlığı ve mutluluğunu kollayarak geçecek.

BEN ALDANANLARDANIM

Herkese ailesinin kıymetini bilmesini ısrarla tekrarlıyorum. Cumhurbaşkanımız son konuşmalarından birinde “aklınızı kimseye kiraya vermeyin” diye gençlerimizi uyardı, ne yazık ki ben uzun süre bu yanlışa düşenlerden ve aldananlardanım.

BİR KABUSTU BİTTİ

‘Güzel yorumlarla bana destek olan herkese teşekkür ederim. Kabustu, bitti gitti. Kabusu gören tüm kardeşlerimin uyanması ve sevdiklerine kavuşabilmesi için dua ediyorum.’

CEYLAN ÖZGÜL NERELİ KİMDİR?

Ceylan Özgül aslen Balıkesir Ayvalıklı. Bundan 10 yıl önce babası Feridun Özgül kızını Adnan Oktar’dan kaçırıp Balıkesir’e götürmüş. Ancak Ceylan Özgül o dönemler Adnan Oktar’a fena halde kapıldığından öz babasını polise ‘beni zorla alıkoyuyor’ diye şikayet etmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.