Kaçmaz'ın adaylığından haberi yok

Kaçmaz'ın adaylığından haberi yok

Osman Kaçmaz, MHP'den aday olacak ama yönetimin bundan haberi yok.

MHP yöneticileri, Kaçmaz'ın partilerinden aday adayı olacağını, yazılı ve görsel basından öğrendi.MHPGenel Sekreteri Cihan Paçacı, "Benim bildiğim, parti ile bir görüşmesi olmadı. Genel BaşkanımızDevlet Bahçeliile de bir temasa geçtiğini duymadım. Hukukçu kimliğinin dışında kendisini de tanımam. Partiden diğer arkadaşlarımla bir ilişkiye girdi mi onu da bilemiyorum" dedi. Kaçmaz'ın aday olması halinde prosedürün belli olduğuna dikkat çeken Paçacı, "Partimize başvurular 14 Mart'ta başlıyor, 21 Mart'ta sona eriyor. Bu süre içinde gelir başvuru formunu doldurur ve 1.000 lira başvuru ücretini yatırırsa aday adayı olabilir. Ancak ondan sonraki değerlendirme nasıl olur onu bilemem" şeklinde konuştu.

MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural da Kaçmaz'ın adaylığı konusunda bir bilgiye sahip olmadığını söyledi. Vural, "Bildiğim kadarıyla, hiçbir görüşme olmadı" dedi.

Sincan Hâkimi Kaçmaz, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'le ilgili 'Kayıp Trilyon' davasında Anayasa'ya aykırı şekilde yargılama girişiminde bulunmuş, kararYargıtaytarafından bozulmuştu. Kaçmaz,YÖKBaşkanı Yusuf Ziya Özcan'ın başörtülü öğrencilerin üniversitelerden çıkarılamayacağı yazısı üzerine mahkemenin verdiği kovuşturmaya yer olmadığı kararını da kaldırmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :