Kadıköy'de işadamına silahlı saldırı

Kadıköy'de işadamına silahlı saldırı

Kadıköy’de otomobilinin başında bekleyen iş adamı Cem Güner, kimliği belirsiz bir şahsın silahlı saldırısı sonucu bacağından yaralandı.

oldan geçen bir vatandaş da seken kurşunla yaralanırken, polis kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Olay, Göztepe Tütüncü Mehmet Efendi Caddesinde akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz bir şahıs 34 GKN 63 plakalı lüks aracının yanında bulunan Cem Güner’e silahla ateş açtı. Saldırıda bacağından vurulan Güner olduğu yere yığılırken saldırganın silahından çıkıp seken bir kurşun da cadde üzerinde bulunan Hızır Kozoğlu’nun (39) da bacağından yaralanmasına neden oldu. Saldırgan olayın ardından yaya olarak kaçarken yaralanan iş adamı ile vatandaş olay yerine gelen ambulansla hastaneye sevk edildi. Her iki yaralının da hayati bir tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Saldırının nedeni henüz bilinmezken olay yerine gelen polis, çevrede inceleme başlattı. Kamera kayıtlarına el koyan polis, kaçan şüphelinin yakalanması için başlattığı soruşturma sürüyor.

SALDIRI ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Öte yandan, iş adamı Cem Güner’in saldırıya uğrama anı bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde işadamının aracı başında beklerken bacağından vurulduğu saldırganın ise kaçarak uzaklaştığı görülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.