Kadın avukat tacizciyi pişman etti!

Kadın avukat tacizciyi pişman etti!

Kadın avukat: Koşarken tacizci yanıma yaklaştı ve... Tam 20 dakika boyunca...

Şişli'de sabah koşusu yapan avukat kendinise elle tacizde bulunan kişiyi, 1.5 kilometre boyu kovalayıp, polise yakalattı.

TACİZCİNİN PEŞİNİ BIRAKMADI

Avukat Hicran Akkaya Şenol dün saat 09.30 sıralarında koşmak için Şişli Piyalepaşa Bulvarı'ndaki evinden çıktı. Bir süre koşan Şenol, arkasından gelen bir gecin elle taciziyle şok oldu. Avukat, tacizcinin peşine düştü. Bu sırada polisi de aradı. Yaklaşık 1.5 kilometre süren kovalamaca sonunda olay yerine gelen polis ekipleri, tacizciyi yakaladı. Tacizci, Feriköy Polis Merkezi'ne götürüldü. Avukat Hicran Akkaya Şenol da şikayetçi oldu.

"20 DAKİKA PEŞİNDEN KOŞTUM!"

Avukat Şenol, "Sabah sporuna çıkmıştım. Koşarken tacizci yanıma yaklaştı ve elle taciz etti. Etrafıma baktım ama kimse yardım etmedi. Piyalepaşa'ya doğru koşmaya başladım. Tam 1.5 kilometre sürdü. 20 dakika koştum. Bu sırada polisle irtibattaydım. Takip mesafemi korudum ama bir yandan da elinde bıçak ya da kesici alet olur diye korktum. Polis geldi ve yakaladı. Kadınlar bu tür olaylarla karşılaşıyor ve psikolojileri bozuluyor. Çok şükür yakaladık. Eğer yakalanmasaydı belki de yarın bir gün bir kadına tecavüz edecekti. Kadınlara tavsiyem olayı bırakmasınlar. Çünkü daha sonra büyük yaralar açıyor' diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.