Kadir Topbaş Aday Olacak mı?

Kadir Topbaş Aday Olacak mı?

Elif Çakır'un sunduğu Söz Bitmeden programına katılan Kadir Topbaş ve eşi Özleyiş Topbaş aile hayatları ve siyaset konularında merak edilenleri yanıtladı.

Yoğun iş ve aile temposuyla gündeme gelen Kadir Topbaş, Elif Çakır'ın 'Hiç yorulmuyor musunuz?' sorusuna şu şekilde cevap verdi:

'Çok zorlandığım zamanlar oldu. Yılda 34-35 dersten sınava girdiğimi hatırlıyorum. Çok ciddi bir tempoydu. Bazen yanlış yaptım mı diye düşündüğüm oldu. O tempo hala devam ediyor, artık alışkanlık oldu. Tabiki sıkıntı hissediyorsunuz, zorlanıyorsunuz ama ben hayatımda asla 'yoruldum' kelimesini kullanmadım. Yorulmak bende hiç yoktur. Sokağa çıkma yasağı olsa bile evin altını üstüne getiririm, kütüphaneyi indiririm böyle bir yapım var. Beyninizi ne kadar çalıştırırsanız o kadar gelişiyor.' ifadelerini kullandı.


'İstanbul'daki değişim herkes tarafından takdir ediliyor'

Elif Çakır'ın 'İstanbul için aday mısınız?' sorusu üzerine Topbaş: ' Çok soruldu. Hemen şunu söyleyeyim sayın başbakanımızın 1994'te başlattığı İstanbul'daki bir yerel üretim anlayışı var, bu Türkiye'de model oldu. Bu başarının devamını sağlamaya çalışıyoruz. O vizyonun bir parçasıyız öyle söyleyebilirim. Şu anda İstanbul'a 9,5 yıldır yaptığımız yatırımlar, İstanbul'daki değişim, dönüşüm herkes tarafından takdir ediliyor, birileri takdir etmese bile. Burada tabiki bütün partiler en iyi adaylarını ortaya koymaya çalışırlar, değerlendirme yapılır.' ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.