Kadir Topbaş STK ve Muhtarlarla buluştu

Kadir Topbaş STK ve Muhtarlarla buluştu

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mimar Kadir Topbaş, Beykoz’da STK Başkanları ve muhtarlarla bir araya geldi…

Düzenlenen sabah kahvaltısına; AK Parti İlçe Başkanı Adem Sefer, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, STK Başkanları, mahalle muhtarları ve AK Parti teşkilatları katıldı.

Katılımın yoğun olduğu sabah kahvaltısında açılış konuşmasını yapan AK Parti Beykoz İlçe başkanı Adem Sefer, projelerinin Beykoz’a hizmet olduğunu söyledi.

Bizim projemiz Beykoz’a hizmet

Biz burada Kadir Topbaş’ı ağırlamaktan büyük onur duyuyoruz. Kadir Topbaş bizim sadece Başkanımız değil, en önemlisi bizim ağabeyimizdir. Bize yapmış olduğu desteği bir ağabey kardeşine yapmaz. 2004 yılından bu yana Beykoz’a yaptığı destek ve akabinde 2009 yılında özellikle Beykoz’a yaptıklarıyla Beykoz’un ağabeyi olmuştur. Biz Kadir Topbaş ile her görüştüğümüzde bize her zaman söylediği ilk şey “ben Beykoz’u çok seviyorum” olmuştur.” şeklinde konuşan Adem Sefer,seçim sürecinin başlamış olduğu kısa günde kimileri sahada konuşurken, kimileride hizmetlerine devam ediyor.” dedi.

Halkın gönlünü kazanma rantının peşindeyiz

Sefer şöyle devam etti:2002 yılında başladığımız hizmet aşkının asıl pay sahibi Beykoz halkı ve Türk milletidir. Aynı istikrarı Kadir Topbaş devam ettirdi. Kimileri çıkmış sahaya ve projelerinden bahsediyor. Sanki bahsettikleri projeler hiç yapılmıyor muş gibi, biz bunları yapacağız dendiğinde hiçbir proje üretmeden sadece burada siyaset yapmaya çalışıyorlar. Fakat bizim projemizde boş vaatler vermek değil, Beykoz’a hizmet yapmak vardır. Birileri rantı yanlış anlarken, bizlerde halkın gönlünü kazanma rantının peşindeyiz.

Yapılanlarla konuşulanlar arasında çok fark var

AK Parti Beykoz belediye Başkan Adayı Yücel Çelikbilek, “30 Mart 2014 Türkiye için dönüm noktası olacaktır. Halkımız teveccüh eder de hizmetin devamı konusunda İBB Başkanını Kadir Topbaş olarak belirlerse, inanıyorum ki, Beykoz daha da güzel noktalara gelecektir.” dedi.

Beykoz’un Başkanını Beykozlu seçiyor

“Bu dönem benimde Belediye Başkanı olmamı inşallah Beykoz halkı sağlayacaktır. Hiçbir partide üçüncü dönemi yaşayan bir Belediye Başkanı olmamıştır. Buda demek oluyor ki Beykoz’un başkanını Beykozlu seçiyor, AK Parti’nin ve Beykoz’un önemini bir kez daha anlıyoruz” şeklinde konuşan Çelikbilek, “bu dönem benim ve Kadir Topbaş’ın Başkanlığı inanın Beykoz’a çok şey kazandıracaktır. Bazıları Beykoz’lu Beykoz’u terk ediyor diyerek, oy toplamanın peşinde, Beykoz halkı neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor. Bu gibi yaklaşımlarla halkı kimse kandıramaz. Kimsenin cesaret edemediği ve içinden çıkamayacağı 2B ve özel proje alanları hakkında yapılanlar ile konuşulanlar arasında çok fark var. İstanbul Türkiye’nin nasıl ki, göbeği ise, Beykoz’da İstanbul’un göbeği ve incisidir” dedi.

Kayseri’ye liman yapacağım diyen siyasiler gördük

Ak parti İBB Başkan Adayı Kadir Topbaş’da yaklaşan yerel seçim öncesi tüm siyasi partililerin yetki alabilmek için programlarını ve projelerini halka arz ettiğini ifade ederek, “Çok şükür ki ülkemizde demokratik bir rejim var. Fakat bir başka rejim olsaydı, bunlar olmazdı.” dedi.

“Sandığa giden seçmen bir siyasi partiyi gözden geçirir, geçmişine bakarak yaptığı faaliyetleri düşünür ve oyunu ona göre kullanır. Kayseri’ye liman yapacağım diyen siyasiler gördük.” diye konuşan Topbaş, “Dünyanın küresel bir köy haline geldiği söyleniyor. Bu ne demektir? Geçmişte Beykoz’da yaşayan insanlar belki hayatını şehir merkezine inmeden tamamlıyor ve terki diyar ediyor. Fakat şu anda dünya çapında iş yapan insanlarımız var” dedi.

İstanbul’da bir çok hizmetinin olduğunu ve İstanbul’dan daha çok Beykoz’a hizmet ettiğini ifade eden Topbaş, Beykoz’a metro getireceğinin sözünü verdi.

Konuşmaların ardından Kadir Topbaş’a Beykoz Çankırılılar Dernek Başkanı Bilal Karabacak tarafından tuzdan gece lambası hediye edildi. Programın sonunda Kadir Topbaş ve Yücel Çelikbilek, el ele birlik mesajı verdi.

Kadir Topbaş daha sonra öğlen namazı için Tokatköy Merkezi Camii’ne gitti. Namazın ardından esnaf ziyareti yapan Topbaş, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Kadir Topbaş daha sonra Yücel Çelikbilek ile birlikte seçim otobüsüyle Beykoz’un sokaklarında vatandaşları selamladı 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.