Kadir Topbaş'ın damadı gözaltına alındı

Kadir Topbaş'ın damadı gözaltına alındı

İstanbul Mali Polisi, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında TUSKON ve üye şirketlere operasyon düzenledi.

İstanbul Emniyeti’ne bağlı Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, FETÖ’nün finansal yapılanmasıyla ilgili yeni operasyon daha düzenledi. FETÖ yapılanmasıyla ilgili, para alışverişlerini mercek altına alan Mali Polis, sabah saatlerinde bin polisin katılımıyla 15 ilde eş zamanlı baskın düzenledi. Dosyada adı bulunan 187 kişinin yakalanması için düzenlenen eş zamanlı baskınlarda, birçok ev, iş yeri ve şirket merkezinde arama yapıldı.

Kadir Topbaş'ın damadı gözaltına alındı
(Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı)

60 İŞADAMI GÖZALTINA ALINDI

İş dünyasına yönelik FETÖ / PDY soruşturmasında haklarında gözaltı kararı bulunan 187 isimden, aralarında Faruk Güllüoğlu ve Ömer Faruk Kavurmacı’nın da bulunduğu 60 kişi gözaltına alındı.

Kadir Topbaş'ın damadı gözaltına alındı
(Topbaş'ın damadı, ayaktaki Ömer Faruk Kavurmacı)

KADİR TOPBAŞ'IN DAMADI

Listede yer alan en dikkat çekici isimlerden biri de Aydınlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Kavurmacı. İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın kızı Kübra Topbaş'la 2001 yılında evlenen Kavurmacı'nın evinde ve işyerinde arama yapıldığı öğrenildi.

ÖNEMLİ MARKALAR BÜNYESİNDE

Türkiye'nin önemli hazır giyim firmalarından Aydınlı Grup bünyesinde, Pierre Cardin, U.S. Polo Assn ve Cacharel gibi tanınmış markaları bünyesinde bulunduruyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.