Kafesçi Bektaş'tan çıkan şok notlar

Kafesçi Bektaş'tan çıkan şok notlar

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'ndaki cunta yapılanması tarafından hazırlanan 'Kafes' uygulamasıyla ilgili şok ayrıntılar ortaya çıktı.

KAFES'Çİ BEKTAŞ'TAN ÇIKAN ŞOK NOTLAR

 Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'ndaki cunta yapılanması tarafından hazırlanan "Kafes Operasyonu Eylem Planı'nın uygulamasıyla ilgili şok ayrıntılar ortaya çıktı. Emekli Deniz Binbaşı Levent Bektaş'ın bilgisayarından şifrelenmiş halde ele geçirilen bir çok notta skandal ifadeler yer aldı.

İfadelerde cuntanın nasıl yapılandığını gözler önüne serdi. Bektaş'tan ele geçirilen 'NOT2" isimli bilgisayar dosyasında Koç Müzesi'nde planlanan bombalı saldırı için dehşete düşüren ifadeler kullanıldı. Koç Müzesiyle ilgili malzemelerin yerine konulmak üzere operatöre ulaştırıldığı belirtilen notta "Müzenin ziyaretçilerini artıralım, okullarda tanıtım reklam ve organizasyon faaliyetleri yapılarak ziyaretçi yoğunluğunun en fazla olduğu zamanın belirlenmesini C.Bey söyleyecek. Öğrenciler projenin en önemli parçası. Operasyon tarihini teyit edelim." İfadeleri yer alıyor.

 

Yine Bektaş'tan ele geçirilen "NOT1" isimli belgede ise şu notların tutulduğu görüldü.

 

-K. Paşa iyi kağıt oynar(borsa) abisi üzerinden kooperatiflerine kolaylık sağlayalım Bedrettin Dalan bu konuyu çözdü

 

-K.S., müdürlüğe Tokatköy konusunda ihbar mektubu gitmiş. İzler var mı kontrol edilsin.

 

-Tolgayı ve Burak ı destekleyelim Örnek Paşa bizi memnun etti parayı ve gücü sever cumhurbaşkanlığı hep hayali oyak yatırım Ssm i ona açalım İpekel ve Eskinazi lerle iyi bir ekip

 

-(Tümamiral)D.K'a, İskender Evrenesoğlu konusu çok önemli bu konuda haberler var dikkat edelim zamanı henüz gelmedi deşifre olursa kendi sonu olur. Avukat çulhaoglu'nu uyaralım.

 

-Iğsız Paşa'nın oğlunun Kıbrıs .... Tv'deki işinin takip edilmesi

 

-SavSan(Savunma Sanayi), Tübitak vs eleman alımlarında kesinlikle boşluk olmasın, başvuranların listeleri soruşturulsun, referans olabileceklerin listeleri hazırlansın, gerekirse duyuru yapılmadan eleman temin edilsin, gerçekleşen alımlar hakkında düzenli sayısal rapor bekliyoruz Ankara ve İstanbul için ayrı ayrı güvenli kanal kuralım

 

-Ankarada Ali Semih Çetin ve Fikret Güneş çok iyi korunmalı önümüzdeki dönemdeki yapılanmamızdaki en güçlü ayağımız takip ediyoruz çok iyi iz bırakmadan kendilerini gizleyebiliyorlar

 

-Şafak ve Fahrican Yıldırım bizim çocuklardan kuvvet bunların terfisi üzerine bina edilecek alt kadememizdeki yapılanmamız için bu iki isim çok önemli fahri can güney doğu kökenlileri temsil edecek.

 

Etiketler :