Kahramankazan Belediyesi’nde “personel günü” uygulaması

Kahramankazan Belediyesi’nde “personel günü” uygulaması

Yerel yönetimler alanında yaptığı uygulamalarla dikkati çeken Kahramankazan Belediyesi, yeni bir projeyi daha hayata geçirdi. Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk “personel günü” uygulaması kapsamında zabıta personeli ile bir araya gelerek, sıkınt

Kahramankazan Belediyesi personelin hizmet kalitesini artması ve en üst seviyeye çıkması için örnek bir projeyi daha hayata geçirdi. “Personel günü” uygulaması kapsamında Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, her hafta bir birimi ziyaret edecek. Başkan Ertürk ziyaret ettiği birimin çalışmalarının yanı sıra personel hakkında da bilgi alacak. Ertürk personel günü uygulamasında belediye personelinin sıkıntı ve taleplerini de dinleyecek. Ertürk bu kapsamda ilk olarak zabıta müdürlüğü personeli ile bir araya geldi. Ertürk’ü karşılarında gören zabıta personeli oldukça memnun olduklarını söyledi.

Hizmet kalitesi artacak

Başkan Ertürk, belediye olarak vatandaşlara daha kaliteli hizmet vermek için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, personel günü uygulamasının da bu kapsamda düşünüldüğünü kaydetti. Uygulamayla belediyenin vatandaşa dönük yüzü olan personelin motivasyonlarını yükselterek daha kaliteli hizmet vermelerini sağlanacağını ifade eden Ertürk, “Daha iyi hizmet vermek için, hizmet kalitemizi artırmak için, kurumsallaşma adına bu alandaki faaliyetleri önemsiyoruz. Personelimizin donanımını ve moral motivasyonunu en yüksek seviyede tutmaya gayret gösteriyoruz” diye konuştu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.