Başkan Ertürk üniversiteli gençlerle buluştu

Başkan Ertürk üniversiteli gençlerle buluştu

“F-16’ya kafa tutan bu milleti ekonomik olarak diz çöktüreceğini zannedenler yanılıyor”

 

 

 

KahramankazanBelediyeBaşkanıLokmanErtürk, “F-16’yı kafatutan, kurşunakafaatanbumilleti, dövizle, kurartışıyla, ekonomikolarakdizçöktüreceklerinidüşünenleryanılıyor. Bu alçaklar, bumilletinasilliğini, fearasetini, basiretini o kahramanlıkruhunuhiçanlamamışlar” dedi.

 

 KahramankazanBelediyeBaşkanıLokmanErtürk, YüksekÖğrenimKrediveYurtlarKurumu (KYK) Ankara İl Müdürlüğü’ncedüzenlenen“ZoruBaşaranlar” konulusöyleşininkonuğuoldu.TürkiyeDiyanetVakfıKonferansSalonu’ndakisöyleşiyeçoksayıdaüniversiteöğrencisikatıldı.

 

Kahramankazandestanınıanlattı

 

BaşkanErtürk, Kahramankazanlıların15 Temmuzgecesi,4’ncü Ana Jet ÜsKomutanlığı’ndankalkaraksivilhalkı, TBMM’yivedevletkurumlarınıbombalayan F-16’ları engellemeyeçalışırkenverdikleridestansımücadeleyiöğrencilereanlattı. Ertürk, “Başkomutan, CumhurbaşkanıRecepTayyipErdoğan’ın ‘halkımızımeydanlarabekliyoruz’emrininardındannasılbirilçeninbirlikolduğunu, enkaranlıkgeceninnasılenaydınlıksabahavardığını, birülkeningeleceğindebirilçeninnasıletkiliolduğunuhepbirliktegördük” dedi.Ertürk, şunlarıkaydetti:

“O gece 10 bine yakınKazanlıatanmışındanseçilmişine, memurundanişçisinegencindenyaşlısınaüssünönündeydi. Tarlallarınıyaktılar, üssünelektiriklerinikestiler F- 16’laragöğüslerinisiperettiler.

Üssegirmeyeçalıştıkancak o sıradabizeacımasızcaateşaçıldı. 9 kardeşimizşehit, 92 kardeşimizisegazioldu. Kahramankazanlılardevletinemilletinebayrağınaülkesinesahipçıktı. Bu ülkeiçingözlerinidahikırpmadanölümegittiler. Liderleri, Başkomutanları, CumhurbaşkanlarıRecepTayyipErdoğan’ıntalimatıylahareketegeçtiler. Bu milletinneleryapabileceğinitümdünya 15 Temmuz’dagördü. 15 Temmuz’datankla, topla, F-16’yla yıkamadıklarıbumilletişimdibaşkaşekildedizçöktürmekistiyorlar. F-16’yı kafatutan, kurşunakafaatanbumilleti, dövizle, kurartışıyla, ekonomikolarakdizçöktüreceklerinidüşünenleryanılıyor. Bu alçaklar, bumilletinasilliğini, fearasetini, basiretini o kahramanlıkruhunuhiçanlamamışlar. 15 Temmuz’dayapamadılaryineyapamayacaklar. Bugünsizlerlebusohbetiyapıyorsak,gaizlerimizveşehitlerimizsayesindedir. Allah hepsindenrazıolsun.”

 

Gözyaşlarını tutamadılar

 

Ertürk, Kahramankazanlışehitvegazilerinhikayelerini de öğrencilerlepaylaştı. Bu sıradasalondaduygudoluanlaryaşanırken, öğrencileringözyaşlarına hakim olamadığıgörüldü.

Ertürkayrıca,üniversiteligençlerlekendiyaşamındananılar da paylaştı. GençlerezorlubirçocukluktanTürkiye’ninengençbelediyebaşkanıunvanınınasıleldeettiğinianlatanErtürk,

“Hiçbirşeyimkânsızdeğildir. İnandığınızsürecehayallerinizeulaşabilirsiniz. Önemliolanüniversitebitirmekdeğil, ülkeyefaydalı, bilinçlibireylerolmak”diyekonuştu.BöyleprogramlarıngençleriçinçokfaydalıolduğunudilegetirenErtürk, gençlerinböyleprogramlarlabuluşmasınavesileolduklarıiçinGençlikveSporBakanıAkifÇağatayKılıç'a, KYK GenelMüdürü Sinan Aksu’yave Ankara İl Müdürlüğüneteşekküretti.

 

 

 

Gazilere yoğun ilgi
 

Programa ayrıca, Kahramankazanlı gaziler Sinan Coşkun, Hüseyin Bayar, Serkan Tuna, Yaşar Şanlı ve HaydarÜnal de katıldı. Gazilere, Türk Bayrağı ve Kuran-I Kerim hediye edildi. Programın sonunda KYK’lıgençler, BaşkanErtürk veKahramanlı gaziler ile fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.