Kaka 40 bin kişi önünde tanıtıldı

Kaka 40 bin kişi önünde tanıtıldı

Kaka'ya rüya gibi tanıtım. Brezilyalı futbolcu Santiago'da 40 bin Real Madrid taraftarının önüne çıktı.

Real Madrid'in Milan'dan transfer ettiği Brezilyalı yıldız futbolcu Santiago Bernabeu Stadı'nda 40 bin kişinin önüne çıktı. Brezilyalı yıldız oyuncu Real Madrid'de 8 numaralı formaya giyecek.

Real Madrid, Milan'dan 65 milyon euro karşılığında transfer ettiği Brezilyalı Kaka'yı Santiago Bernabeu Stadı’nda basına ve taraftarlarına tanıttı.

Kaka'yı, 350 kadar basın mensubu izlerken, statta da yaklaşık 40 bin kadar taraftar yer aldı

Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez ve Onursal Başkan Alfredo Di Stefano'nun da yer aldığı tanıtımda, saha içine kurulan dev ekrandan başta Zinedine Zidane olmak üzere Real Madrid'in geçmişteki ve şimdiki ünlü yıldızların maç içindeki görüntüleri yayınlandı.

İlk kez bir futbolcusunu bu denli büyük bir organizasyonda tanıtan Real Madrid'in başkanı Perez, Kaka'nın ''çok büyük, özel ve efsanevi bir futbolcu'' olduğunu belirterek, taraftarların desteğiyle Brezilyalı futbolcuyu Real Madrid'e getirdiklerini söyledi.

Forma numarası olarak ''8''i seçen Kaka ise, ''Bugün benim için çok özel bir gün. Real Madrid'te yeni bir döneme başlıyorum ve birçok kupa kazanmak istiyorum'' diye konuştu. Real Madrid'de ''8'' numarayı geçmişte Michel veya Mijatoviç gibi önemli futbolcular kullanmıştı.

Etiketler :