KALİMDER İFTARI YAPILDI

KALİMDER İFTARI YAPILDI

Kazan Lisesi Mezunları 9.İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi.

Kazan Lisesi mezunları geleneksel iftar programında bir araya geldi. KALİMDER Kazan Lisesi Mezunları Derneği tarafından düzenlenen iftar programına, Kazan Lisesinden mezun ve bugün Kazan sosyal, siyasi ve kültürel hayatında önemli yerlerde olan isimler katıldı. CHP İlçe Başkanı Mahmut Ayhan, MHP Belediye Başkan Adayı Fazıl Köremezli, AK Parti Belediye Meclisi Üyesi Hakan Gülsün, AK Parti Belediye Başkan aday adayı Avukat Hüseyin Erdal ile mülki ve idari amirler katıldı. Yoğun programları nedeniyle, iftara katılamayan Kazan Kaymakamı Veysel Beyru ve Belediye Başkanı Lokman Ertürk, teşekkür mesajı gönderdiler.

Kazan Lisesi Mezunları Derneğince düzenlenen program, iftar yemeği ile başladı ve Ulu Camii İmam-Hatibi Ramazan Akyol’un yemek duasından sonra, nostaljik slayt gösterisi ile devam etti.

KALİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Hüseyin Erdal, bu yıl 9.’su düzenlenen iftar programının açılış konuşmasını yaptı. Avukat Hüseyin Erdal, saygı, sevgi, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en üst düzeyde yaşandığı Kazan Lisesi mezunları arasındaki muhabbetin hiç eksilmeden bugünlere geldiğini söyledi. Mezun Derneklerinin toplumun her kesiminden insanları, aynı kardeşlik ve aidiyet duygusunda bir araya getirdiğine vurgu yapan Hüseyin Erdal, samimi duygularla aynı okul mezunlarının zaman zaman bir araya gelmesini sağlayan derneğin, Kazan için önemli bir değer olduğunu belirtti. KALİMDER Başkanı Hüseyin Erdal, konuşmasının sonunda, Kazan Lisesi Mezunu ve eski Belediye Başkanı Ahmet Öztürk’ü ve Şehit Yusuf Pazar’ı , ahirete göçen bütün mezunları rahmetle andı.

Avukat Hüseyin Erdal’ın konuşmasından sonra, idareciler, öğretmenler ve mezunlar, Kazan Lisesiyle ilgili duygularını belirten konuşmalar yaptılar, hatıralarını anlattılar. 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.