Kamer Genç'ten Bekaroğlu'na istifa cevabı!

Kamer Genç'ten Bekaroğlu'na istifa cevabı!

CHP Tunceli milletvekili Kamer Genç Emine Ülker Tarhan'ın istifasını ve Mehmet Bekaroğlu'nun sözlerini internethaber.com'a değerlendirdi.

Partisinden geçtiğimiz hafta istifa eden Emine Ülker Tarhan'ın istifasını bir hataolarak değerlendiren Kamer Genç, " bu sitifa, ülkenin kaosa, bölünmeye sürüklendiği bu günlerde sadece ülkeyi talan etmeye çalışan zihniyete yarar"dedi.

Partisinde istifaların devam etmeyeceğini söyleyen Genç, "niye istifa etsinler ki, herkes aklını peynir ekmekle mi yedi" diye sordu.

Yeni CHP'li Mehmet Bekaroğlu'nun istifa eden Emine Ülker Tarhan'ın ardından söylediği,"Bu CHP'yi zayıflatmaz, tam tersi daha da güçlendirir. Değişik toplum kesimlerinde karşılık bulmasını sağlar" sözlerini de değerlendiren Kamer Genç,"Aklı başında olan bir kişi bu lafı söylemez." dedi.


HERKES AKLINI PEYNİR EKMEKLE Mİ YEDİ?

Emine Ülker Tarhan'ın istifası çok büyük bir hata. Böyle bir istifa, ülkeyi kaosa, bölmeye götüren, ülkeyi talan eden zihniyete yarar. CHP'de istifaların devam edeceğini düşünmüyorum, neden istifa etsinler ki, herkes aklını peynir ekmekle mi yedi?

Partide istifayı gerektirecek hiçbir şey yok, her partide ufak tefek sorunlar olabilir amaistifa etmek çözüm değil ki?

AKLI BAŞINDA OLAN KİŞİ SÖYLEMEZ

Bekaroğlu neden böyle bir söz söyledi bilemiyorum ama aklı başında olan bir kişi bu lafı söylemez.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.