TOYOTA'DA 6 BİN TL İNDİRİM

TOYOTA'DA 6 BİN TL İNDİRİM

Toyota'dan haziran kampanyasında 6 bin liraya varan indirim

Toyota’nın haziran ayı kampanyasında 6 bin TL’ye varan indirimler sunuluyor. Kampanya kapsamında 6 ay taksit erteleme, uygun faiz ve vade seçenekleri de yer alıyor.

Toyota’dan yapılan açıklamaya göre, tasarruflu olduğu kadar sürüş keyfi ile de öne çıkan Yaris Hybrid, 6 bin TL’lik indirim ile haziran kampanyasına dahil olurken, dünyanın en çok tercih edilen otomobili Corolla modellerinde indirim 4 bin TL’yi buluyor. Corolla’nın benzinli modelleri 54 bin 400 TL, dizel modelleri ise 72 bin 650 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Teknolojisi, tasarımı ve üstün off-road yeteneklerinin yanı sıra özellikleriyle bir SUV kalitesini yansıtan Hilux, haziran kampanyasında 3 bin TL’lik indirimle yer alıyor. Kullanım özellikleri ve donanımlarıyla segmentinde öne çıkan otomobiller arasında bulunan Yaris ise bin 550 TL’ye varan indirim ve 44 bin 850 TL’den başlayan fiyatlarla tüm Toyota plazalarında kullanıcılarını bekliyor.

Toyota’nın haziran kampanyasında yüzde 1,25’ten başlayan faiz oranları ve her bütçeye uygun 48 aya varan vade seçenekleri sunuluyor.

Kampanya ile Toyota sahibi olanlar, ödemelerine isterlerse bu yılın aralık ayında başlayabiliyor. Bunun yanında markası ne olursa olsun eski araçlarını elden çıkarıp yeni bir Toyota almak isteyenler için Toyota plazalarda "takas" imkanı da bulunuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.