Akif Beki Vatan ve Milliyet'in başına geçti

Akif Beki Vatan ve Milliyet'in başına geçti

Kanal 24'ün Genel Yayın Yönetmeni Akif Beki'nin Vatan ve Milliyet gazetelerinin başına geçtiği iddia edildi.

Medyada günün bombası, Milliyet ve Vatan gazetelerinde patladı. Demirören grubunun bünyesine giren iki gazetenin tepesine Akif Beki getirildi.
 
Kanal D Haber koordinatörü Süleyman Sarılar'ın Twitter'da duyurduğu habere göre 24 Televizyonu Genel Yayın Yayın Yönetmeni ve Radikal yazarı Akif Beki Milliyet ve Vatan gazetelerinin Medya Grup Başkanı olarak atandı.
 
Abdi İpekçi'nin koltuğunda bundan böyle Akif Beki oturacak.
 
Prensipte her konuda uzlaşma sağlandı ama son aşamaya henüz gelinmedi. Taraflar da haberi yalanlamıyorlar, ancak doğrudur demekten de kaçınıyorlar. Söylenen tek cümle ise; "Henüz bitmiş bir şey yok..."
 
TEKLİF DEMİRÖREN GRUBU'NDAN GELDİ
 
Meda Grup Başkanlığı teklifi Demirören grubu tarafından Akif Beki'ye iletildi. Gazetelerin dışında bir de TV projesi var grubun. Akif Beki ile konuşuldu, şartlar iletildi ve taraflar prensip olarak anlaştı. Ancak Beki, tam da bu görüşmenin ardından yurtdışına çıktı.
 
Akif Beki hala 24'ün genel yayın yönetmeni ve Radikal yazarı. Dolayısıyla hiçbir şey bitmiş değil ama alınan mesafe önemli. Demirören grubu bugün, yarın bir kez daha Akif Beki'nin kapısını çalacak ve Milliyet ile Vatan'ın tepesinde görmek istediği genç yöneticinin önüne sözleşme koyacak.
 
PEKİ BEKİ'YE NASIL BİR YÖNETİCİLİK ÖNERİLDİ?
 
Medyaya yansıdığı gibi CEO olacak Akif Beki. Milliyet'in Genel Yayın Yönetmeni olacağı gibi, Vatan'a da direkt müdahil olabilecek. Bu anlaşmanın haftasonuna kadar resmiyete dökülmesi bekleniyor. Bu arada, Milliyet'te geçmiş dönemdeki gibi kimi yazarların kazan kaldırıp kaldırmayacağı da merak ediliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.