Ulusalcı yazarın başı önüne eğildi

Ulusalcı yazarın başı önüne eğildi

Kanaltürk ekranlarında yayınlanan Ters Cephe programında son günlerin en önemli gündem maddesi olan terör sorunu masaya yatırıldı

İZLEYİCİ HEP TARTIŞMAYA TANIK OLMUŞTU

Programın her bölümünde Takvim ve Sabah yazarı Rasim Ozan Kütahyalı ile Cumhuriyet yazarı Ümit Zileli arasında yaşanan tartışmalara alışkın olan izleyici, bu sefer ilginç bir olaya tanıklık etti. Kahramanmaraş'taki mayın tuzağında şehit olan askerle ilgili olarak: ''Bu olayla ilgili de inceleme başlatılmalı'' şeklinde bir öneride bulunan Kütahyalı, konuşması esnasında kendisini dinlemeyen Zileli'ye sitem etti. Kütahyalı'nın sözlerine ''senin ne kadar salladığını anlatıyorum'' şeklinde karşılık veren Zileli, hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı.

ZİLELİ'Yİ KENDİ KİTABIYLA VURDU

Bu konuda kendi gözünü açan ismin Zileli olduğuna vurgu yapan Kütahyalı: ''Benim bir kere bu konuda ilk gözümü açanlardan biri de Ümit Zileli'dir. Vur Emri kitabında, yüzde 80 kör bir askerin cephede savaştırıldığını, orada olduğunu ben kendisinden okudum." ifadelerine yer verdi. Bu sözler karşısında bir hayli şaşıran Zileli, ''Vallahi doğru'' demekle yetindi.

 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.