KANSERE GÜLÜMSE DERNEĞİ İVRİNDİ’DE GÜLÜMSEDİ

KANSERE GÜLÜMSE DERNEĞİ İVRİNDİ’DE GÜLÜMSEDİ

Merkezi Ankara’da olan Selahattin KAPLAN’ın başkanlığında yürütülen Kansere Gülümse Dernek toplantısı İvrindi Saklıgöl Kır Bahçesinde yapıldı.

Eğitimci-Yazar Fatma Çetin Kabadayı’nın Balıkesir İvrindi VHB Şehit Gediz Çivi Anaokulu İşbirliği ile birlikte organize ettiği tanışma ve moral kahvaltısına Ankara’dan Dernek Başkanı Selahattin Kaplan, Şehit Gediz Çivi Anaokulu Müdiresi Hatice Çalışkan, okul öğretmenleri Elif Demir, Güllü Kesimci, Mine İtmez, Cansu Demir’in yanı sıra Derneğin Bursa temsilcisi Nezaket Saraç Kaya, Fatih Demir, Şükrü Turan, Derneğin Edremit Temsilcisi Şair yazar Emine Pişiren, Akçay’dan Şair Serdar San, Altınoluk’tan Ozan Ali Tuncay, sanatçı Yaprak Çelik ve çok sayıda konuk katıldı.

Program açılış konuşmalarının ardından şairlerin okuduğu şiirler ve Ali Tuncay ve Yaprak Çelik’in seslendirdiği türkülerle devam etti.

Program sonunda Okul Müdiresi Hatice Çalışkan’a, şair, ozan, sanatçı ve şairlere Selahattin Kaplan tarafında dernek madalyası takdim edildi.

Saat 10.00’da başlayan tanışma ve moral kahvaltısı 13.30’da son bulurken Dernek Başkanı Selahattin Kaplan ve Balıkesir İl temsilcisi Fatma Çetin Kabadayı toplantıya katılan tüm misafirlere teşekkür ederek Türkiye’de en çok üyesi bulunan dernek çalışmalarına devam ettiklerini ve Kanseri gülümseyerek yenmek gerektiğini dile getirdi.

Kansere gülümse derneğinin 20250 üyesi bulunuyor.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.