Kansere Gülümse Derneği Balıkesir Ziyareti

Kansere Gülümse Derneği Balıkesir Ziyareti

Merkezi Ankara’da bulunan Kansere Gülümse Derneği Genel Başkanı Selahattin Kaplan, Balıkesir İl temsilcisi Eğitimci-Yazar Fatma Çetin Kabadayı’yı ziyaret ederek plaket ve madalya takdim etti.

 

Daha önce Derneğin Iğdır il temsilciliğini yapan Kabadayı’nın, Balıkesir Temsilciliğine yeni atanmasından dolayı tebriklerini ileten Dernek Başkanı Selahattin Kaplan, söz konusu ziyaret sırasında dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi ve toplantıda görüş alış verişinde bulunuldu.

Ziyaret esnasında daha önce Iğdır’da başarılı çalışmalarda bulunan Kabadayı’ya Dernek Başkanı Selahattin Kaplan tarafından Kansere Gülümse Derneği’nin Plaketi ve madalyası takdim edildi. Balıkesir Toplantısına Dernek Yönetim Kurulu üyesi Nevin Biber ve dernek üyeleri ve yakın çevre katıldı.

Yapılan görüşmede Kabadayı, Balıkesir temsilciliğine atanmaktan mutlu olduğunu dile getirerek kanserin baş edilebilir bir hastalık olduğunu ifade ederek çalışmalarına Balıkesir ve ilçelerinde devam edeceğini belirterek “Bu Derneğin temsilcisi olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

Kanser hasta ve hasta yakınlarına moral vermek, sosyal sorumluluk ve imkânlar çerçevesinde yardımda bulunmak amacıyla Selahattin Kaplan tarafından 2014 yılında, Ankara’da kurulan derneğin, yurtdışında üç ülkede, yurt içinde de 25 il ve ilçede temsilcisi olduğu, sosyal paylaşım sitelerinde de 13.500 üyesiyle faaliyetlerini sürdürdüğü bildirildi.

Kansere Gülümse Derneği Başkanı Selahattin Kaplan da söz konusu görüşmede “Temsilci ziyaretleri ve tanışma toplantılarının tüm yurt genelinde devam edeceğini bu çerçevede 12 Eylül 2015 Cumartesi günü Çanakkale ve Balıkesir İl temsilcilerini ziyaret ettiğini, 13 Eylül 2015 Pazar günü de Bursa’da tanışma amacıyla toplanılacağını, bu toplantıda dernek faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgi vereceğini ifade ederek Kabadayı’ya derneğe katkılarından dolayı teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.