İvrindi İlçe Emniyet Amiri İbrahim Kesgin’e Kansere Gülümse Dernek Madalyası

İvrindi İlçe Emniyet Amiri İbrahim Kesgin’e Kansere Gülümse Dernek Madalyası

Balıkesir İvrindi Emniyet Amiri İbrahim Kesgin’e Kansere Gülümse Derneği Madalyası takdim edildi.

Merkezi Ankara’da bulunan ve Selahattin Kaplan Başkanlığında yürütülen Kansere Gülümse Dernek Madalyası’nı Balıkesir İl Temsilcisi Fatma Çetin Kabadayı Başkan Selahattin Kaplan adına takdim ederek derneğin kuruluş amacı ve faaliyetleri ile ilgili bilgi verdi.

Derneğin iki yıl önce kurulmasına rağmen üye sayısının ve faaliyetlerinin oldukça iyi olduğuna değinen Kabadayı Kansere Gülümse Derneği ile ilgili İvrindi’de 8 Ekim 2016 tarihinde bir toplantı düzenleyeceğini dile getirdi. İbrahim Kesgin toplantıya katılmaktan mutluluk duyacağını ifade ederek Selahattin Kaplan ve ekibini bu hususta tebrik etti. Kansere Gülümse Derneği Balıkesir il temsilcisi Fatma Çetin Kabadayı toplantıya Dernek Başkanı Selahattin Kaplan, Aile İçi iletişim ve Sosyal Sorunlar Dernek Başkanı Zeynep Göktaş, ses sanatçısı Yaprak Demir, Ozan Ali Tuncay, Emine Pişiren, Serdar San gibi isimler katılacağını duyurdu.

 

(Fotograf Selahattin YILMAZ KANSERE GÜLÜMSE DERNEK BAŞKANI)

İvrindi İlçe Emniyet Amiri İbrahim Kesgin, böyle anlamlı bir madalyayı kendisine takdim eden Dernek Başkanı Selahattin Kaplan’a, Fatma Çetin Kabadayı vasıtasıyla teşekkürlerini ileterek çalışmalarında başarılar temenni etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.