Kaos lobisinin yeni hedefi

Kaos lobisinin yeni hedefi

THY'nin başarılarının ardından kaos lobisi devreye girdi. 3. Havalimanı ile irtifa kaybedecek olan Alman ve İngilizler kara propagandaya başladı. Son bir ay içinde THY'nin uluslararası uçuşlarına 6. kez asılsız bomba ihbarı yapıldı.

Türk Hava Yolları son 4 yıldır Avrupa'nın en iyi havayolu şirketi seçildi. Dünyada en çok noktaya uçan THY, 3. Havalimanı'nın temellerinin atılmasıyla Avrupa'daki en büyük rakipleri Alman Lufthansa ve İngiliz British Airways'in hedefi oldu. İngiliz ve Almanlar 3. Havalimanı'nın yapılmaması için kara propagandaya başlarken THY de bu iki havayolu şirketinin kumpasıyla bazı havacılık ayrıcalıklarını da kaybetti.

THY son olarak asılsız bomba ihbarlarıyla gündeme geldi. Önceki gün, İstanbul-Basel seferini yapan uçağın tuvaletinde "Bomba var" yazılı notun bulunmasının ardından uçak Atatürk Havalimanı'na dönmüş ve ihbar asılsız çıkmıştı. Olayın ardından bir gün bile geçmeden İstanbul-Tokyo seferini yapacak uçakta yine "Bomba var" notu bulundu. Uçağın 4 buçuk saat rötar yapmasına neden olan ihbar, yine asılsız çıktı.

24 SAAT İÇİNDE İKİNCİ İHBAR

Son bir ay içinde THY uçaklarına yapılan bomba ihbarı sayısı böylece 6 oldu.THY uçaklarına bu ihbarların neden yapıldığı tartışılmaya başlanırken akıllara bir kez daha yurtdışında THY'yi hedef alan kaos lobisi geldi.

a haber

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.