Kara yollarında son durum

Kara yollarında son durum

ANKARA (AA) - Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması...

ANKARA (AA) - Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün (KGM) yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Gümüşova-Kavacık kavşaklarındaki viyadüklerin genleşme derzi onarım çalışmaları nedeniyle 22.00-06.00 saatlerinde şerit daraltması yapılıyor.

Anadolu Otoyolu'nun Gerede Kavşağı Kavşak Köprüsünde yaya korkulukları değişimi yapılacağından Ankara katılım kolunun sağ şeridi trafiğe kapatılacak, ulaşım sol şeritten kontrollü sağlanacak.

TAG Otoyolu'nun Nurdağı-Bahçe kavşakları mevkisi 1-2 kilometrelerinde, yol yapım çalışmaları sebebiyle Adana istikametinde şerit aktarımı yapıldı, ulaşım Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrollü sürdürülüyor.

İyidere-Rize yolunun 5-6. kilometrelerindeki Sarayköy-1 ve Sarayköy-2 tünellerinin bölünmüş yolun her iki istikametinde bulunan tüplerinde elektrik, elektronik sistemi bakım onarım çalışması yapılacak. Bu nedenle 18.00'e kadar tüneller trafiğe kapatılacak, ulaşım servis yolundan gerçekleştirilecek.

Muğla-Kale yolunun 24-27, 33-36. ve 44-49. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşıma tek şeritten kontrollü izin veriliyor.

Yenişehir-Bilecik yolunun 0-16. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü devam ediyor.

Iğdır-Doğubayazıt yolunun 13-20. kilometrelerinde sağ şeritte devam eden yol yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü yapılıyor.

Konya-Antalya yolunun Demirkapı tünelleri Konya-Antalya yönü bakım onarım çalışmaları nedeniyle araç trafiğine kapandı. Bu kesimde ulaşım servis yolundan sağlanıyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

Ereğli-Zonguldak yolunun 53-54. kilometrelerinde meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun Zonguldak istikametinden iki yönlü sürdürülüyor.

Muradiye-Çaldıran yolunun 31-37. kilometrelerinde BSK bölünmüş yol yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşıma bölünmüş yolun bir bölümünden kontrollü izin veriliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.