Karabük evinde G.Saray'a 2-1 yenildi

Karabük evinde G.Saray'a 2-1 yenildi

Süper Lig'in 9. hafta maçında Karabükspor, evinde averajla ikinci sırada bulunan Galatasaray'a yenildi

KARABÜKSPOR 1 - 2 GALATASARAY

Hakem son düdüğ çaldı ve Galatasaray 2-1 kazandı.

90' Hakem maçın sonuna 3 dakika ekledi.

89' Bu kez Karabükspor mutlak bir pozisyon yakaladı ama ceza alanı içinde kaleyi tam karşıdan gören bir yerde topla buluşan Kumbela'nın şutunu Koray çıkarmayı başardı

87' Galatasaray'da Hamit Altıntop çıkarken yerine Yekta Kurtuluş giriyor.

86' Galatasaray, çok önemli bir kontra atak fırsatı yakaladı. Rakip savunma arkasına koşu yapan Burak'a atılan pasta Burak topu aldı ve kaleci Waterman ile karşı karşıya kaldı. Waterman da kalesini terk edip Burak'a doğru hamle yaptı ama Burak kaleci Waterman'dan sıyrılmak isterken sağ çapraza koşu yapınca açısı daraldı ve dar açıdan vuruşunda Waterman yatarak topu kornere göndermeyi başardı.

85' Karabükspor'da Hakan Özmert'in yerine Musa Çağıran oyunda.

84' Gelişen Karabükspor atağında Tanju'nun sol kanattan ceza alanına ortasında top Muslera'da kaldı.

83' Galatasaray 3. gole çok yaklaştı. Dzemaili, topu sol kanattan taşıyıp ceza alanı içindeki Umut'a pasını verdi. Umut da müsait durumdaki Burak'a pasını verdi ama Burak hem vurmak da geç kalıp üstüne de pas vermeyi düşününce top savunmada kaldı.

82' Kullanılan serbest vuruşta Hakan'ın ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.

81' Kullanılan serbest vuruşta Erdem'in ceza alanına yerden ortasında savunma topu karşıladı. Ardından Galatasaray yarı alanı ortalarında Dzemaili, rakibine faul yaptı ve bir sarı kart da o gördü.

80' Bu kez sol kanattan gelişen Karabükspor atağında Tanju, son çizgi yakınlarında Hamit'in müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Hamit, sarı kart gördü.

78' Galatasaray sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada top boşta kaldı ama savunma topu uzaklaştırdı.

74' Karabükspor'da Turgay Bahadır giriyor Yiğit İncedemir çıkıyor

70' Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Dzmaili'nin ceza alanı hemen yakınından yerden ortasında uzak direkte bekleyen Umut, topu düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi.

68' Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Burak'ın yerden kale sahasına ortasında Umut topu hemen Dzemaili'ye oynadı ama Dzemili'nin yakın mesafeden vuruşunda top yandan az farkla dışarıya gitti.

67' Galatasaray'da Wesley Sneijder'in yerine Umut Bulut oyunda.

65' Gelişen Karabükspor atağında ceza alanı dışında uzak noktada topla buluşan Tanju'nun kaleye şutunda top farklı şekilde dışarıya gitti.

63' Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Sabri'nin ceza alanına ortasında Selçuk'un kafa vuruşunda top üstten dışarıya gitti.

59' Sol kanattan gelişen Karabükspor atağında Onur topu ceza alanına taşıyıp Akpala'ya pasını verdi. Akpala da bir kez daha Onur'u düşünerek topu pası gönderdi ama son anda savunma topa ayak koydu.

57' Kullanılan köşe vuruşunda kale sahasına yapılan ortada Emre, arka direk yakınlarında topa çok iyi yükseldi ve kafa vuruşuyla topu sol köşeden ağlara gönderdi.

56' Karabükspor, rakip ceza alanına yakın bir noktadan sağ kanattan serbest vuruş kullandı. Ceza alanına yapılan ortada savunmaya yardıma gelen Burak topu kornere gönderdi.

55' Kullanılan serbest vuruşta Selçuk'un doğrudan kaleye gönderdiği topu sağ direk dibinde kaleci Waterman çıkardı.

54' Karabükspor ceza alanına yakın bir noktada hafif sol çaprazda topla buluşan Sneijder, Emre'nin müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

52' Bir başka Karabükspor atağında ceza alanı dışında topla buluşan Erdem'in kaleye şutunda top kaleci Muslera'da kaldı.

51' Karabükspor'un atakları devam ediyor. Sol kanatta topla buluşan Akpala'nın ceza alanına sert ortasında Chedjou topu karşılayan isim oldu.

50' Gelişen Karabükspor atağında rakip ceza alanı yakınlarında ön bölümde topla buluşan Tanju, rakibinden sıyrılıp vuruşunu yaptı ama etkisiz bir vuruştu.

48' Sol kanattan gelişen Karabükspor atağında Tanju'nun ceza alanına sert ortasında savunmada yine Koray Günter topu karşılayan isim oldu.

46' Hakem düdüğü çaldı ve ikinci yarı başladı.

Barış Şimşek ilk yarının son düdüğünü çaldı.

45' Karabüksporda Hakan Özmert itirazdan sarı kart gördü.

45' İlk yarının sonuna 1 dakika eklendi.

44' Gelişen Galatasaray atağında ceza alanı dışında Sneijder'in pasında topla buluşan Melo'nun şutu dışarıya gitti.

41' Sol kanattan etkili gelişen Karabükspor atağında Tanju'nun ceza alanına ortasında gerilerden gelen Hakan'ın vuruşunda top üstten az farkla dışarıya gitti.

40' Sol kanattan etkili gelişen Karabükspor atağında Onur, çok hızlı bir şekilde ceza alanına girip kale sahasına sert bir top gönderdi ama topa kimse dokunamadı.

38' Galatasaray yarı alanında Melo'ya sert bir faul yapan Yiğit İncedemir sarı kart gördü

31' Savunmanın hatasında Burak Yılmaz hareketlendi, kaleye sokuldu ancak son vuruşunda kaleci topa sahip oldu!

26' Etkili gelişen Karabükspor atağında Kumbela'nın ceza alanına ortasında Akpala topa yükseldi ama Chedjou topa müdahale etti. Ardından Selçuk topu uzaklaştırdı.

24' Gelişen Galatasaray atağında rakip yarı alanın ortalarında topla buluşan Sneijder, Emre'den sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

21' Galatasaray, 2. gole çok ama çok yaklaştı. Hızlı gelişen atakta Sneijder'in pasında ceza alanı içi sol çaprazında topla buluşan Dzemaili, rakibinden sıyrılıp yakın mesafeden şutunu çekti ama top diğer savunma oyuncusuna takıldı

20' Sol kanattan gelişen Karabükspor atağında Tanju'nun ceza alanına ortasında savunmada Chedjou topu karşıladı.

17' Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Mabiala'nın kale sahası içinde yakın mesafeden kafa vuruşunda top yandan az farkla dışarıya gitti.

15' Gelişen Karabükspor atağında ceza alanı içi sağ çaprazında topla buluşan Kumbela'nın şutunda Chedjou'ya çarpan top kornere gitti.

13' Gelişen Galatasaray atağında sol kanatta topla buluşan Hakan'ın daha iç bölümde bulunan Dzemaili'ye pasında Dzemaili'nin kaleye sert şutunda Waterman topun sahibi oldu.

10' Kullanılan serbest vuruşta Hamit'in doğrudan kaleye gönderdiği top üstten dışarıya gitti.

9' Gelişen Galatasaray atağında rakip yarı alanın ortalarında topla buluşan Dzemaili, rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

7' Galatasaray yarı alanında gerçekleşen top kapma mücadelesinde Karabüksporlu Hakan Özmert bir sakatlık geçirdi.

5' Galatasaray, çok hızlı bir atak geliştirdi ve Burak'a atılan ara pasında Burak, kaleci Waterman ile karşı karşıya kaldı ama hem savunma baskısı hem de topu ayağından açması sebebiyle bu fırsatı değerlendiremedi.

3' Galatasaray sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Selçuk'un ceza alanına ortasında kale sahası içinde topa çok iyi yükselen Chedjou, etkili kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi.

2' Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Sabri'nin ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.

1' Barış Şimşek düdüğü çaldı ve Karabükspor maça başladı.

STAT: Dr.Necmettin Şeyhoğlu
HAKEM: Barış Şimşek
SAAT: 18:00
YAYIN: Lig TV

KARABÜKSPOR: Waterman, Erdem, Mabiala, Emre Güngör, Tanju, Aykut, Yiğit, Onur Ayık, Hakan, Kumbela, Akpala
TEKNİK DİREKTÖR: Tolunay Kafkas

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Chedjou, Koray, Hakan Balta, Selçuk, Melo, Hamit, Sneijder, Dzemaili, Burak Yılmaz
TEKNİK DİREKTÖR:  Cesare Prandelli

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.