Karaman ve Akçay'ın yıllık ücreti açıklandı

Karaman ve Akçay'ın yıllık ücreti açıklandı

Trabzonspor'da Futbol Direktörlüğü görevine getirilen Ünal Karaman ile teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ın alacakları ücretler KAP'a açıklandı.

Trabzonspor'dan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, bugün resmi sözleşme imzalanan futbol genel koordinatörü Ünal Karaman, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ve yardımcılarına verilecek ücretler açıklandı.

Açıklamaya göre, futbol genel direktörü olarak Ünal Karaman ile 3 yıllık (2015-16 futbol sezonu sonuna kadar) sözleşme imzalandığı belirtildi. Sözleşmeye göre Karaman'a, 2013-14 futbol sezonu için aylık net 60 bin TL olmak üzere yıllık toplam 720 bin TL ödeneceği belirtildi. Karaman'ın ayrıca şampiyonluk için 500 bin Dolar, ikincilik için 300 bin Dolar, üçüncülük için 200 bin Dolar alacağı, Türkiye Kupası'nın alınması durumunda ise 200 bin Dolar prim alacağı belirtildi."

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan ikinci açıklamada ise teknik heyetin alacağı ücretler kamuoyuna duyuruldu. KAP'tan yapılan açıklama şu şekilde:

"Profesyonel takım teknik sorumlusu olarak Mustafa Reşit Akçay ile 3 yıllık (2015-16 futbol sezonu sonuna kadar) sözleşme imzalanmıştır. Sözleşmeye göre profesyonel takım teknik sorumlusuna, 2013-14 futbol sezonu için aylık net 100 bin TL olmak üzere yıllık toplam 1 milyon 200 bin TL ödenecektir."

Akçay da, şampiyonluk için 500 bin Dolar, ikincilik için 300 bin Dolar, üçüncülük için 200 bin Dolar, Türkiye Kupası'nın alınması durumunda ise 200 bin Dolar prim alacak. Ayrıca yardımcı antrenör Hami Mandıralı ise yıllık 360 bin TL, kaleci antrenörü Alper Boğuşlu yıllık 180 bin TL, Hamdi Zıvalıoğlu ve Turgay Karslı yıllık 120 bin TL, kondisyoner Yannick Obenauer de yıllık 120 bin TL alacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.