Bu haberi okumadan yola çıkmayın

Bu haberi okumadan yola çıkmayın

İşte yol yapım ve onarım çalışmalarının sürdüğü yollar...

Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün internet sitesindeki açıklamaya göre,

TEM Otoyolunun Gebze Köprülü Kavşağı-İzmit Doğu arasında 15 Kasıma kadar asfaltlama çalışmaları nedeniyle kuzey taşıma yolunda hafta içi 22.00-07.00 saatlerinde yol ulaşıma kapatılarak, ulaşım güney yoldan gidiş geliş olarak veya D-100 yolundan sağlanacak.

Ankara Çevre Otoyolunun Eskişehir-İncek Kavşağı kesimi arası üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle Eskişehir-İncek istikameti 25 Ağustosa kadar trafiğe kapatılarak ulaşım bölünmüş yolun diğer bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Hopa-Borçka yolunun 13-14. kilometreleri arasındaki Cankurtaran Tüneli yapımı çalışmaları nedeniyle ulaşım aralıklı ve kontrollü olarak veriliyor.

TEM Otoyolunun Seyrantepe mevkinde Seyrantepe Kavşağı yapımı ve asfalt betonu aşınma tabakası çalışmaları nedeniyle 30 Temmuza kadar Türk Telekom Arena Stadı önündeki yan yol trafiğe kapatılacak. Çalışmalar tamamlanıncaya kadar bu kesimdeki ulaşım Cendere yolu ve Seyrantepe'deki mahalli yollardan sağlanacak.

(Gölbaşı-Adıyaman ayrımı)-(Adıyaman-Gaziantep) il sınırı yolunun 28-29. kilometreleri arasındaki Merinos Kavşağı kesiminde kavşak düzenleme çalışmaları nedeniyle ulaşım Belediye şehir içi yolundan sağlanıyor.

Finike-Elmalı yolunun 48-50. kilometreleri arasında pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 14.00-16.00 saatlerinde, patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım yapılamayacak.

Ankara-Kırıkkale yolunun 11. kilometresindeki Lalahan Köprülü Kavşağı yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım gidiş-geliş ve dönüşümlü olarak servis yolundan, Piraziz-Giresun-Tirebolu yolunun 31-32. kilometreleri arasındaki Kargın Köprüsünde meydana gelen çökme nedeniyle Tirebolu istikameti ulaşıma kapatıldığından ulaşım bölünmüş yolun diğer bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Artvin-Şavşat yolu üzerindeki baraj inşaatı nedeniyle yol trafiğe kapatılarak, ulaşım bekleyen araçlar için aralıklarla çift yönlü, Anadolu Otoyolunun Yumrukkaya-Çaydurt ve muhtelif kesimlerinde üstyapı çalışmaları nedeniyle 30 Temmuza kadar İstanbul-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanacak.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun Pınarcık Köyü, Dibekdere Köyü ve Milas Devlet Hastanesi mevkilerindeki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba, perşembe ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatlerinde yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak gerçekleştirilecek.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 33-87. kilometreleri arasında muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatlerinde yol aralıklarla ulaşıma kapatılıyor.

TEM Otoyolunun Avcılar-Kınalı kavşaklarının 22-73. kilometreleri ve Kınalı Bağlantı yolunun 0-8. kilometrelerinde, 15 Kasıma kadar üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.

Anadolu Otoyolunun Bolu Doğu-Bolu Batı Kavşağı kesimi 2-5. kilometreleri arası üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle 12 Ağustosa kadar Ankara-İstanbul istikameti taşıt trafiğine kapatılarak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü gerçekleştirilecek.

Mekece-Bozüyük yolunun 73-74. kilometreleri arasındaki yol yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle 2 Ağustosa kadar sol taşıma yolu trafiğe kapatılarak ulaşım, sağ taşıma yolundan çift yönlü olarak sağlanacak.

Anadolu Otoyolunun Gümüşova-Gerede kesiminin Bolu Doğu Kavşağı ve bağlantı yollarındaki üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Bolu Doğu Kavşağı giriş ve çıkışları trafiğe kapatılarak ulaşım Bolu şehir merkezine giriş ve çıkışlar için Bolu Batı Kavşağından kontrollü olarak yapılacak.

Ankara Çevre Otoyolunun Cebeci Kavşağı ile Gölbaşı Kavşağı kesimi 7-12. kilometreleri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle 15 Ağustosa kadar Cebeci-Gölbaşı istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanacak.

Mekece-Bozüyük yolunun 60-62. kilometreleri arasında yol yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle 9 Ağustosa kadar sağ taşıma yolu trafiğe kapatılarak akış, diğer istikametten iki yönlü olarak yürütülecek.

Ankara Çevre Otoyolunun İncek Kavşağı-Sincan Kavşağı kesimi arasında üstyapı çalışmaları nedeniyle 2 Ağustosa kadar İncek-Sincan istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak yapılacak.

Anadolu Otoyolunun Ankara-Çeltikçi kesimi arasındaki Hamamçayı Köprüsünde bakım-onarım çalışmaları nedeniyle 29 Temmuza kadar Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanacak.

Mekece-Bozüyük yolunun Gölpazarı ayrımı kavşağının köprülü kavşağa dönüştürülmesi çalışmaları nedeniyle 4 Ağustosa kadar sağ ve sol taşıma yollarında şerit daraltması yapılacak.

Zonguldak-Ereğli yolunun 54-56. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılıyor.

Mekece-Bozüyük yolunun 52-53. kilometreleri arasında köprü genleşme derzi çalışmaları nedeniyle 31 Temmuza kadar sağ taşıma yolu trafiğe kapatılarak ulaşım sol taşıma yolundan gerçekleştiriliyor.

TEM Otoyolu Mahmutbey Batı Kavşağı ile Kınalı Kavşağı arasında bulunan köprü ve viyadüklerde 30 Aralık 2011'e kadar 09.00-17.00 saatlerinde depreme karşı güçlendirme çalışmaları yapılacağından sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Of-Çaykara-Bayburt yolunun 35-44. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-18.00 saatlerinde trafiğe kapatılarak küçük tonajlı araçlar için trafik Taşkıran-Demirli-Köknar istikametindeki servis yolundan sağlanacak.

Menemen-Manisa yolunun 4-15. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle her gün 14.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılıyor.

Ortaklar-Söke-Milas yolunda (Bafa Gölü mevkinde) sürdürülen patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba ve perşembe günleri 13.00-17.00 saatlerine yol aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü, Niksar-Reşadiye-Erzincan yolunun 49-52. kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle 07.00-12.00 ile 13.00-18.00 saatlerinde ulaşım 20 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü olarak yapılıyor.

Mekece-Bozüyük yolunun 23. kilometresindeki yol yapım çalışmaları nedeniyle 11.00-16.00 saatleri arasında yol aralıklı olarak trafiğe kapatılıyor. (AA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.