Kara Kartal'da umutlar 1-1 eriyor!

Kara Kartal'da umutlar 1-1 eriyor!

Zirve yarışında Fenerbahçe’nin ardından bir kayıp da Beşiktaş verdi. Siyah beyazlılar, deplasmanda Akhisar ile 1-1 berabere kaldı.

Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaşdeplasmanda Akhisar Belediyespor'la karşılaştı.

Şampiyonluk yolunda puan kaybına tahammülü olmayan Siyah-Beyazlı ekip rakibi ile 1-1 berabere kaladı ve bitime 3 hafta kala lider Galatasaray olan puan farkı 4 oldu.

Akhisar Belediyespor 14. dakikada Mehmet Akyüz ile öne geçti. Beşiktaş ise bu gole 54'te Demba Ba ile yanıt verdi.

Bu beraberliğin ardından Beşiktaş puanını 66 yaptı. Akhisar ise 35'e yükseldi. Ligde gelecek hafta Beşiktaş, Torku Konyaspor'la karşılaşacak. Akhisar'ın rakibi ise Çaykur Rizespor olacak.

Demba Ba'nın 18. golü yetmedi

Bu sezon attığı gollerle Beşiktaş'a büyük katkı veren Demba Ba, Akhisar Belediyespor karşısında takımının beraberlik golünü kaydetti.

Son 13 sezonda Beşiktaş'ın en golcü oyuncusu konumunda olan ve 18 golü bulunan Senegalli yıldız, kalan 3 haftada İlhan Mansız'ın 2001-2002'deki 21 gollük performansını yakalamak için mücadele edecek.

Mehmet Akyüz'ün ikinci golü

Akhisar Belediyesporlu futbolcu Mehmet Akyüz, bu sezonki ikinci golünü eski takımı Beşiktaş'a attı.

Mehmet, daha önce 1. haftadaki Balıkesirspor deplasmanında ağları havalandırmıştı.

2013-2014 sezonu başında Beşiktaş'tan Akhisar Belediyespor'a transfer olan golcü oyuncu, siyah beyazlı ekibe karşı ilk kez gol sevinci yaşadı.

---------------------------

Akhisar Belediyespor: 1 - Beşiktaş: 1

Stat: Manisa 19 Mayıs

Hakemler: Bülent Yıldırım, Kemal Yılmaz, Asım Yusuf Öz

Akhisar Belediyespor: Oğuz Dağlaroğlu, Tolga Ünlü (Dk. 90 Ahmet Cebe), İsmail Konuk, Douglao, Kadir Keleş, Güray Vural, Scapolan (Dk. 82 Zokora), Bilal Kısa, Bruno, LuaLua, Mehmet Akyüz (Dk. 87 Pekin Köşnek)

Beşiktaş: Günay Güvenç, Serdar Kurtuluş (Dk. 46 Mustafa Pektemek), Sivok, Ersan Gülüm, Motta, Gökhan Töre, Hutchinson, Tolgay Arslan (Dk. 75 Kerim Frei), Olcay Şahan (Dk. 84 Cenk Tosun), Sosa, Demba Ba

Goller: Dk. 14 Mehmet Akyüz (Akhisar Belediyespor), Dk. 54 Demba Ba (Beşktaş)

Sarı kartlar: Dk. 3 Ersan Gülüm, Dk. 43 Sosa, Dk. 60 Tolgay Arslan, Dk. 80 Motta (Beşiktaş), Dk. 32 Kadir Keleş, Dk. 38 LuaLua, Dk. 43 Scapolan, Dk. 66 Bilal Kısa (Akhisar Belediyespor)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.