Kaset Tipi Klima İle Konforu Yakalama

Kaset Tipi Klima İle Konforu Yakalama

Kaset tipi klima iç üniteleri ile birlikte tavan boşluğuna dış üniteleri ise tavana monte edilerek kullanılan bir klima tipidir.

Kaset Tipi Klima İle Konforu Yakalama

Kaset tipi klima iç üniteleri ile birlikte tavan boşluğuna dış üniteleri ise tavana monte edilerek kullanılan bir klima tipidir. Herkesçe artık kabullenilmiş bir gerçek vardır ki klimalar lükslükten çıkıp özellikle yaz sıcakları için bir ihtiyaç haline gelmiştir. Kaset tipi klima özellikle yüksek konfor sağlamak amaçlı kullanılır, geniş alanlar için idealdir.

Kaset Tipi Klima Nerelerde Kullanılır?

Bu tip klimalar geniş mekanlar için ideal olup villalarda, işyerlerinde, mağazalarda, alışveriş merkezlerinde, otellerde kullanılır. Açılan kanatları hem yatay hem de dikey olduğundan ve bu mekana büyük bir konfor sağladığından tercih edilir. Hızlı soğutma özelliği de mesela çok kalabalık olan alışveriş merkezleri için idealdir.

Kaset tipi klima dijital göstergesi ile veriler hakkında kolaylıkla bilgi sahibi olunmasına sebebiyettir. Gün içinde açma ve kapama zamanları tamamen ayarlanabilir ölçülerdedir. Klima sessiz çalışma modundadır.

Ve bir klimada en önemli durum nemi alma durumudur. http://www.klimapazari.com adresinden detaylı bilgi sahibi olma şansı ve satın alma çeşitliliği her daim mevcuttur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.