Fernandes'e Saldıran Taraftarın Kimliği Belli Oldu

Fernandes'e Saldıran Taraftarın Kimliği Belli Oldu

Kasımpaşa-Beşiktaş maçının 80. dakikasında sahaya atlayan ve Fernandes'e saldıran taraftarın Batman doğumlu Mustafa Özer olduğu öğrenildi.

Kasımpaşa nın 2-1'lik üstünlüğüyle tamamlanan karşılaşmanın 80. dakikasında sahaya girerek Beşiktaşfutbolcu Manuel Fernandes'e tekme atan taraftarla ilgili ayrıntılar ortaya çıktı.

"HAKKIMI HELAL ETMİYORUM"

1976 Batman doğumlu Mustafa Özer olduğu öğrenilen kişinin, kişisel Twitterhesabından ilginç paylaşımlarda bulunduğu görüldü. Maraton tribününden sahaya atlayan şahıs, karşılaşma öncesi "Bana arabamı kırdırtan futbolculara hakkımı helal etmiyorum." şeklinde bir tweet attı.

HER YERDE FOTOĞRAFLARI VAR

Siyah-Beyaz formalı birçok resmini paylaşan, Bursaspor maçlarından da resimleri bulunan Mustafa Özer adlı kişi Beşiktaşfutbolculardan Atiba ile olan fotoğrafını da hesabından paylaşmış. Ayrıca sanal ortamda paylaşılan bazı fotoğraflarda Özel'in, memleketinin takımı Batmanspor ve Bursaspor maçlarının yanı sıra, Beşiktaş montu ve atkısıyla da Galatasaray'ın Devler Ligi'ndeki Juventus mücadelesinde de yer aldığı gözüküyor.

Ajax – ALKMAAR MAÇINDA DA TARAFTAR GİRDİ

Ajax – Alkmaar arasında oynanan Hollanda Kupası maçında da Alkmaar kalecsisi Esteban kendisine saldıran taraftara tekme attığı için kırmızı kart görmüştü. Alkmaar teknik direktörü de hakemin bu kararından sonra takımını sahadan çekmiş ve maç tatil edilmişti. Esteban'ın cezası daha sonra Hollanda Futbol Federasyonutarafından kaldırılmıştı. Federasyon, müsabakanın, 19 Ocak 2012′de aynı statta seyircisiz oynanmasına karar vermişti.

4 AY HAPİS CEZASI ALMIŞTI

Alkmaar kalecisi Esteban'a saldıran taraftara, 4 ay hapis cezasına çarptırılırken, 19 yaşındaki holigana Ajax kulübünden de 30 yıl stada girememe cezası gelmişti.

 

 
 
 

Haber: Fernandes'e Saldıran Taraftarın Kimliği Belli Oldu

haberler.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.