Alternatif Tatilin Yeni Adresi

Alternatif Tatilin Yeni Adresi

Antalya Side ve Manavgat bölgesinde alternatif konseptte tatil hizmeti veren tek tesis olan Kasr-ı Side, son günlerde yoğun ilgi görmeye başladı. Otel, özellikle yoğun iş stresi altında bunalanların dinlenme için uğrak yeri oldu.

Alternatif tatil severlerin hemen tüm ihtiyaçlarına verdiği hizmet ile cevap veren Kasr-ı Side Otel, misafirlerine özel gün boyu düzenlediği etkinliklerle de unutulmaz bir tatil yapmalarına olanak sağlıyor. Her şey dahil konseptte tatil hizmeti veren otel, Türk ve Osmanlı mutfağı ağırlıklı oluşturulan menüleri ile de dikkat çekiyor. Otel, Çevre gezileri, tekne turları, şelale turları, şehir turları ile de misafirlerine unutulmaz bir tatil yaşatıyor. Uygun fiyatları ise gözden kaçmıyor…
 
Ürünler Helal Sertifikalı
 
Otelleriyle ilgili bilgiler veren yetkililer, “Tesisimiz toplam 92 oda ve 235 yatak kapasiteli olup, HERŞEY DAHİL olarak hizmet vermektedir. Yani Kasr-ı Sideye gelen misafirlerimiz, sabah, öğle ve akşam yemeklerini özenle seçilen başta Türk ve Osmanlı mutfağı ağırlıklı oluşturulan menülerimizi tadarak yiyebilirler. Biz ilk yılımız olması ve yaşayış tarzımızın da aynı cihette olmasından dolayı tesisimizde yemek ve temizliğe azami ihtimam göstermeye gayret ediyoruz. Özellikle kullandığımız ürünlerin Helal Sertifikalarının bulunmasına dikkat ediyoruz. Bu sebeple misafirlerimizin gönül rahatlığı ile yiyebilecekleri bir büfe oluşturmaktayız” dediler. 
 
Hiç kapanmayan tesis
 
Kasr-ı Side’nin 12 ay açık olan bir tesis olduğunu vurgulayan yetkililer,” Yaz dönemi dışında, kongre, organizasyon, okul gezileri, gruplar, dernek, vakıf gezileri veya eğitim çalışmaları için de hizmet vermektedir. Bunun için 200 kişilik konferans salonumuz faaliyete geçmiş bulunmaktadır. Bunun yanında tesisimiz yine milli ve manevi değerlerimize uygun bir şekilde dizayn edilmiş, Hanım Kardeşlerimiz için kapalı havuz yapılmıştır. Erkek Kardeşlerimiz ve küçük kardeşlerimiz için de ayrıca havuzlarımız yapılmıştır. Minik çocuklarımız için bir miniclub, ayrıca günboyu vakitlerini geçirebilecekleri geniş bahçemizde çocuk oyun parkı mevcuttur. Kasr-ı Side de bir mescit de inşa edilmiş, misafirlerimiz ister odalarında isterlerse de mescidimizde ibadetlerini ifa edebilirler. Her odamızda seccade ve Kur’ an-ı Kerim bulunmakla birlikte, lobimizde çok büyük bir kütüphanemiz de mevcuttur. Doğumgünü, evlilik yıldönümü veya özel gün ( mevlid veya hayır işleri) gibi organizasyonlar tesisimizce ücretsiz yapılmaktadır.
 
Çevre gezileri, tekne turları, şelale turları, şehir turları gibi pek çok etkinlik de yine tarafımıca organize edilebilir. Kasr-ı Sideye gelen misafirlerimiz öncelikle kendilerini büyük bir aile ortamında, diledikleri, hayal ettikleri bir tatil yapma fırsatı yakalayacaklardır. Haftalık olarak tertip edilen gece programlarımızda, sema gösterileri, şiir dinletileri, özel konuklarımızın katıldığı sohbet programları, tiyatro gösterileri, yöresel halk oyunları gibi birçok eğlenceye de dahil olabilirler. Sidenin tek alternatifi olmayan alternatif tatil oteli Kasr-ı Side ye tüm kardeşlerimizi bekliyoruz” açıklamasını yaptılar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.