Kâtibim Uluslararası Yüzme Yarışması

Kâtibim Uluslararası Yüzme Yarışması

Üsküdar Belediyesi’nin 23.sünü düzenlediği Uluslar arası Katibim Festivali’nin son günü olan 11 Eylül tarihinde 2 büyük organizasyon gerçekleştirilecek.

Üsküdar Belediyesi’nin 23.sünü düzenlediği Uluslar arası Katibim Festivali’nin son günü olan 11 Eylül tarihinde 2 büyük organizasyon gerçekleştirilecek. Boğazın serin ve akıntılı suları bu yıl 2. kez Kız Kulesi Yüzme Yarışması’na ev sahipliği yapacak. Kız Kulesi karşısında Salacak sahilindeki motor iskelesinin bulunduğu yerden başlayacak yüzme yarışması, Kız Kulesi’ne gidiş dönüş parkurunu müteakip aynı noktada son bulacak. Geçen yıl ilki yapılan ve gerek halk, gerekse profesyonel düzeyde büyük ilgi gösterilen yarışmalara, bu sene daha yoğun bir katılım olacak.  Öte yandan yarışma esnasında yüzücülerin güvenliği, Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı ve özel ekipler tarafından sağlanacak.

 

15: 00-17:00–  Yüzme Yarışması (Sahil - Kızkulesi)

 

 

Kâtibim Uluslararası Atletizm Yarışması

 

Kâtibim Festivali bünyesinde 2. kez gerçekleştirilecek olan diğer bir sportif etkinlik de atletizm yarışları…  Yine 11 Eylül tarihinde Harem sahil Yolu’nda düzenlenecek olan yarışmalar, Şemsipaşa’daki Atatürk Anıtı’nın önünden başlayacak. 2 kategoride gerçekleştirilecek olan yarışlarda, gençler ve bayanlar 3 bin metre, büyükler ise 6 bin metrelik parkuru koşarak yarışacaklar.

 

09.00- 12:00 -  Atletizm Halk Koşusu (Harem Sahil Yolu)

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.