Kaybolan çocuklar bulundu

Kaybolan çocuklar bulundu

Kaybolan çocuklardan birisi ölü, diğeri sağ olarak bulundu.

Ankara'nın Bala ilçesinde çarşamba günü kaybolan çocuklardan birisinin ölü, diğerinin sağ olarak bulunduğu bildirildi.

Alınan bilgiye göre, Bala ilçesinin kuzeyinde bulunan Büyükdavdanlı köyünde kaybolan amca çocukları Gökmen Tosun (4) ve Sebahi Tosun (5) köyden 4 kilometre uzaklıkta Elmadağ ilçesinin Kamışlı mevkisinde bulunan Hamo Şekke Yaylası'nda bulundu.

Olay yerine giden jandarma ekipleri, çocuklardan Gökmen Tosun'un soğuktan öldüğünü belirledi.

Sebahi Tosun ise Bala İlçe Devlet Hastanesine gönderildi.

Ankara'nın Bala ilçesinde çarşamba günü kaybolan iki çocuktan bu sabah sağ olarak Elmadağ'da bulunan beş yaşındaki Sebahi Tosun'un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Dışkapı Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilen Sebahi Tosun'un babası Süleyman Tosun, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlunun bilincinin açık, genel sağlık durumunun iyi olduğunu, hayati tehlikesinin bulunmadığını bildirdi.

Arama çalışmalarında ihmal olup olmadığı yönündeki soru üzerine Süleyman Tosun, ''İhmal diye bir şey yok. Herkes seferber oldu'' dedi.

Vefat eden Gökmen Tosun (4) ve oğlu Süleyman Tosun'da darp izi olup olmadığının sorulması üzerine Süleyman Tosun, ''Kesinlikle öyle bir şey yok. Darp izi yok. Kaçırılma diye bir şey yok'' karşılığını verdi.

Tosun, başka bir soruyu yanıtlarken yeğeni Gökmen'in ölü bulunduğunu, oğlu Sebahi'nin ise vücut ısısının düşük olduğunu ve konuşamadığını söyledi.

Süleyman Tosun, oğlu Sebahi'nin hastaneye geldikten sonra kendine geldiğini ve yavaş yavaş konuşmaya başladığını ifade etti.

Etiketler :