Kayseri'de 4 Gol vardı

Kayseri'de 4 Gol vardı

Kayseri Sivasspor'la 2-2 berabere kaldı

 

52. Dakika Kayserispor atağında Ömer sağ çaprazdan kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.
 
 
50. Dakika Kayserispor atağında Ömer sol korner çizgisi yanında topla buluştu ama topu kontrol edemeyince pozisyon autla sonuçlandı.
49. Dakika Kayserispor atağında Saiodu savunmanın arkasına doğru uzun oynadı ama top kaleci Akın'da kaldı.
48. Dakika Kayserispor atağında Mehmet Eren ceza sahası içine topukla pas atmak istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
47. Dakika Sivasspor'da Keita rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.
46. Dakika Kayseri'de ilk yarı sona erdi. İlk yarıda eşitlik var.
Devre Arası Hakem Cüneyt Çakır ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor. İlk yarı 1-1 Beraberlikle sona eriyor.
46. Dakika Sivasspor savunmada Aydın'ın kendi kalesine attığı gol ile durumu 1-1 yapıyor.Musa sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ve savunmada Aydın kafayla topu uzaklaştırmak isterken top direğe çarparak ağlarla buluştu
45. Dakika 4. Hakem Erdem İren ilk yarının sonuna 1 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.
45. Dakika Bir tehlikede Sivasspor'dan. Mehmet Yıldız'ın ceza sahası sol çaprazından dar açıdan vuruşunda savunmaya çarpan top kornere gitti.
43. Dakika Sivasspor'da Musa sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Aydın kafayla topu uzaklaştırdı.
42. Dakika Kayserispor atağında Makukula ceza sahası önünen şutunu vurdu top savunmaya çarptı gerilerden gelen Mehmet Eren sol çaprazda dönen topu tamamlamak istedi ama kaleci Akın zamanında çıkarak topu taca gönderdi.
41. Dakika Kayserispor hafif sol çaprazdan tehlikeli olabiliecek yerden serbest vuruş kazandı. Mehmet Eren'in kavisli ortasında savunma kafayla topu karşıladı.
39. Dakika Sivasspor'da Cihan sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama kaleci Hamidou çıkarak topu taca çeldi.
38. Dakika Sivasspor atağında Kamanan sağ kanattan ceza sahası içine orta yapmak istedi ama top savunmaya çarparak kornere çıktı.
37. Dakika Kayserispor atağında Cangele sağ çaprazdan kaleye sert vurdu ve top az farkla uzak kale direği yanından auta çıktı.
36. Dakika Sivasspor'da Mehmet Yıldız hakeme itiraz ettiği için Sarı Kart gördü.
35. Dakika Sivasspor atağında Kamanan sol çaprazdan ceza sahası içine orta yapmak istedi ama top savunmaya çarparak taca çıktı.
34. Dakika Sivasspor atağında Kadir ceza sahası içine doğru uzun oynadı ama top doğrudan kaleci Hamidou'ya geldi.
33. Dakika Sivasspor atağında Kamanan sol çaprazdan kaleye şut denedi ama top savunmaya çarparak uzaklaştı.
32. Dakika Kayserispor Cangele'nin penaltıdan attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.
32. Dakika GOOOOOOOOL (Cangale)
30. Dakika Kayserispor Abdullah'ın düşürülmesi sonucunda penaltı kazandı.
29. Dakika Kayserispor atağında Saidou sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
28. Dakika Kayserispor gole çok yaklaştı. Cangele sol kanattan ceza sahası içine girdi topla buluştu kaleci Akın kalesini terketti Cangele açısı dar olmasına rağmen bekletmeden kaleye sert vurdu ve top kale çizgisine pararlel şekilde giderek savunmada kaldı.
26. Dakika Sivasspor atağında Sedat ceza sahası içine uzun oynadı Mehmet Yıldız yükseldi kafayla topu indirmek istedi ama hakem öncesinde Mehmet Yıldız'ın rakibine faul yaptığına karar verdi.
24. Dakika Sivasspor atağında Sedat sağ kanattan ceza sahası içine uzun oynadı, kaleci Hamidou topu almak isterken elinden kaçırdı ve son anda bir kez daha müdahele ederek topu kazandı.
23. Dakika Sivasspor atağında Keita çalımlarla ceza sahası içine sokulmak istedi ama topa ayak koyan Abdullah tehlikeyi önledi.
21. Dakika Sivasspor atağında Hayrettin sol kanattan topla ilerlemek istedi ama savunma ayak koyarak topu taca gönderdi.
20. Dakika Sivasspor atağında Heyrettin sol kanattan yerden ortasını yaptı, kaleye paralel olarak giden topa hiç bir futbolcu dokunamadı.
17. Dakika Sivasspor'da Cihan sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.
16. Dakika Sivasspor gole çok yaklaştı. Abdurrahman ceza sahası içinde topun gelişine bomboş pozisyonda sert vurdu ve top savunmaya çarparak az farkla kornere çıktı.
15. Dakika Sivasspor atağında Kadir sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Abdullah kafayla topu kaleci Hamidou'ya verdi.
14. Dakika Kayserispor atağında Toledo sol korner çizgisi üzerinden topu çevirmek istedi ama hakem öncesinde topun dışardan çevrildiğine karar verdi.
13. Dakika Kayserispor direğe takıldı. Sağ kanattan Cangele'yle ön direğe kullanılan kornerde, Ömer kafayı vurdu ama üst direğe çarpan auta gitti.
11. Dakika Kayserispor atağında Ömer sol kanatta topla buluştu, çizgiye indi orta yapmak istedi ama topu kontrol edemeyince auta çıktı.
10. Dakika Kayserispor atağında Makukula sağ kanattan çizgiye indi, ceza sahası içine ortasını yaptı ama top Sivasspor savunmasında kaldı.
9. Dakika Sivasspor atağında Yasin kendi sahasından ileriye doğru uzun oynadı ama kaleci Hamidou çıkarak topu uzaklaştırdı.
8. Dakika Kayserispor gole çok yaklaştı. Sol kanatta topla buluşan Cangele'nin ceza sahası içine ortasında Ömer kafayı vurdu ama top az farkla yandan auta gitti.
7. Dakika Kayserispor'da Abdullah sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Ömer yükseldi kafayı vurdu ama top yandan auta çıktı.
6. Dakika Kayserispor çok tehlikeli yerden ceza sahası çizgisinin hemen yanından serbest vuruş kazandı.
4. Dakika Kayserispor atağında Abdullah ceza sahası içine yerden pas vermek istedi ama savunmada Kadir ayak koyarak topu uzaklaştırdı.
3. Dakika Kayserispor atağında Ömer sağ kanattan Cangele'ye pasını verdi, Cangele topla beraber ceza sahası içine girmek istedi ama savunma ayak koyarak tehikeyi önledi.
2. Dakika Sivasspor atağında Abrurrahman'ın ceza sahası dışından sert şutunda kaleci Süleymanou iki hamlede topun sahibi oldu.
1. Dakika Karşılaşma Kayserispor'dan Makakula'nın vuruşuyla başlıyor.
Maç Öncesi İstiklâl Marşı...
Maç Öncesi Karşılaşmadan önce konuşan teknik direktör Mesut Bakkal, Kayseri'ye üç puan almak için geldiklerini ve ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, bu maça büyük önem verdiklerini vurguladı.
Maç Öncesi 6 haftadır galip gelemeyen kırmızı beyazlı ekip, geçtiğimiz hafta Galatasaray karşısında uzatma dakikalarında bulduğu golle 1 puanı hanesine yazdırmayı başarmıştı.
Maç Öncesi Düşme hattının sadece iki puan üzerinde yer alan Sivasspor'da da durumların pek parlak olduğu söylenemez.
Maç Öncesi Geçtiğimiz hafta sonu Fenerbahçe karşısında vasat bir futbol koyarak sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrılan Tolunay Kafkas'ın öğrencileri, Sivasspor ile taraftarı önünde oynayacağı maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor.
Maç Öncesi Sezonun ikinci yarısında sadece iki maç kazanabilen sarı kırmızılı ekip, ligde 8. sıraya kadar geriledi.
Maç Öncesi Sezonun ilk yarısında oynadığı futbolla zirveye yerleşen Kayserispor, ikinci yarıda ise kayıpları oynadı.
Maç Öncesi Lig'in kapanış mücadelesinde, ligin iddiasız ekiplerinden biri haline gelen Kayserispor ile düşme korkusunu fazlasıyla yaşayan Sivasspor karşı karşıya gelecek.
Maç Öncesi Turkcell Süper Lig'de 29. haftanın kapanış maçında Kayserispor evinde Sivasspor'u konuk ediyor...
 

Etiketler :