Kayserispor'dan Prosinecki tepkisi!

Kayserispor'dan Prosinecki tepkisi!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın yeniden seçilmesi durumunda takımın başına getirmeyi planladığı Robert Prosinecki ile ilgili Kayserispor kulübü bir açıklama yaptı. Açıklamada, Hırvat teknik adamın bırakılmayacağı ve sözleşmesinin uzatılacağı belirtildi.

Kayserispor kulübü Beşiktaş'la anlaştığı öne sürülen teknik direktör Robert Prosinecki ile ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada Prosinecki ile bir yıllık sözleşmenin bulunduğu hatırlatılarak, bir yıl daha uzatma kararı alındığı belirtildi.

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma kulüp internet sitesinden yaptığı yazılı açıklamada, ''bazı yayın organlarında, Beşiktaş kulübü tarafından istendiği takdirde, teknik direktörümüz Prosinecki'yi bırakmak konusunda kolaylık göstereceğim şeklindeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Prosinecki ile 1 yıllık daha sözleşmemiz var. Kendisi Türkiye'ye döner dönmez sözleşmesini uzatacağı yönünde şahsıma sözlü olarak garanti vermiştir" ifadelerini kullandı.

44 yaşındaki Hırvat teknik adan geçtiğimiz sezonun 8. haftasında 15. sırada aldığı Kayserispor'un ligi 5. sırada tamamlamısını sağlamıştı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.