KAZAN'DA MASA TENİSİ TURNUVASI YAPILDI

KAZAN'DA MASA TENİSİ TURNUVASI YAPILDI

Kazan’da Kurumlar arası masa tenisi turnuvası düzenlendi. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Kazan Kaymakamlığı ve Kazan Belediyesi’nin desteğiyle bayanlar ve erkekler kategorisinde düzenlenen turnuvaya 35 kişi katıldı

 

Kazan’da Kurumlar arası masa tenisi turnuvası düzenlendi. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Kazan Kaymakamlığı ve Kazan Belediyesi’nin desteğiyle bayanlar ve erkekler kategorisinde düzenlenen turnuvaya 35 kişi katıldı. Kazan Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvada dereceye girenlere kupalarını Kazan Kaymakamı Murat Duru ve Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Gevrek verdi. Eleme usulü üzerinden düzenlenen turnuva bir gün sürdü. Erkekler kategorisinde turnuva birincisi olan Levent Telli ve Kaymakam Murat Duru son bir maç yaptı. Çekişmeli geçen karşılaşmayı turnuvanın şampiyonu Levent Telli 3-2 skorla kazandı. Karşılaşmayı izleyenler gizli gizli Levent Telli’ye “Kaymakam Bey’e yenil” uyarılarda bulunsalar da şampiyon uyarıları dikkate almadı.

Kaymakam Murat Duru “Belediyemizle beraber spor aktivitelerini arttıracağız. Gençlerimizi spora alıştıracağız. Spor, her türlü kötü alışkanlıkları bertaraf etmek için önemli bir araç. Kazan’da her spor dalı için uygun bir tesis var ve gençlerimizi bu tesislere alıştırmalıyız. Beden Eğitimi öğretmenleri bu konuda daha duyarlı olmasını istiyorum. Spor konusunda çocuklarımızı okulla sınırlandırmayın. Bu tesisleri de kullanın “dedi. 

Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Gevrek “Burada önemli olan kazanmak veya kaybetmek değil. Öneli olan spor yapmak ve gençlerimizi, çocuklarımızı spora alıştırmak ve sporcu gibi yaşama ahlakını aşılamak”dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.