KCK: “Başörtülülerin Beyinleri Çalışmaz”

KCK: “Başörtülülerin Beyinleri Çalışmaz”

Kimi liberal yazarların “son derece masum, silahsız sivil bir oluşum” gibi sunduğu BDP’nin Siyaset Akademileri’nde alternatif devlet yapılanması KCK’ya kadro yetiştirildiğinin ortaya çıkmasının ardından Habervaktim, buralarda İslam’a ve değerlerine hakare

Liberallerin “masum birer akademisyen” diyerek arka çıktıkları Büşra Ersanlı, Ragıp Zarakolu gibi isimlerin ders verdiği BDP'nin Siyaset Akademileri'nde bakın katılımcılara neler anlatılıyor:

Ses kaydında, PKK'nın şehir yapılanması için kadro yetiştirmek ve bu kişileri yurt içinde görevlendirmek amacıyla kurulduğu belirtilen BDP'nin Siyaset Akademisi'nde İslam Dini aşağılanıyor.

Mersin'de yapılan KCK operasyonunda yakalanan KCK sorumlusunun ders esnasında katılımcılara anlattıkları PKK/KCK'nın dine bakışını gözler önüne seriyor.

KCK Mersin sorumlusu olduğu anlaşılan kişi, başörtülü bayanları aşağılıyor ve "Beyinleri oksijen almaz ve çalışmaz" diyor.

İşte o cümleler:

“Kendi ahlaki ölçütlerimizi değiştirip dönüştürebiliriz değil mi? Yani şimdi Başörtüsü ahlaki bir ölçü mü? Toplumsal ahlak bakımından…O güzelim saçlarımızı kapatacağız. Beyin oksijen almayacak vesaire. Niye? Çünkü oksijen almadığında o beyin çalışmaz hale gelir.”

SES KAYDI İÇİN TIKLAYIN

Habervaktim.com ÖZEL
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.