KCK: Kadınlar Panzerlerle Ezilsin

KCK: Kadınlar Panzerlerle Ezilsin

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi'den terör örgütü PKK/KCK'ya dair çok çarpıcı açıklamalar...

AK Parti iktidarında yerel yönetimlere gönderilen ödeneklerin her zaman belirlenen kriterlere uygun olarak pay edildiğini, Diyarbakır'a, İzmir'e, Antalya'ya, Şırnak'a, Tunceli ve Batman'a hangi esaslarla ödenek gönderiliyorsa Ankara'ya, Samsun'a, Manisa'ya, Ağrı ya da Rize'ye de aynı esaslara göre ödenekler gönderildiğini anlatan Tanrıverdi, şöyle konuştu:

“Yerel yönetimlere hizmet yapılması için tahsis edilen imkanları, bölücülüğe ve ayrımcılığa, teröre yataklık etmeye kullanılması tek kelime ile ihanettir, hainliktir. Terör örgütü PKK'nın çatı yapılanması olan KCK'ya yapılan operasyonlarda ortaya çıkan görüntüler, basına yansıyan ses kayıtları, belge ve dokümanlar tüyler ürperticidir. Beyoğlu'nda yapılması planlanan bir eylemde, kadınların ön plana çıkarılması, panzerlerin altına girilmesi ve ölünmesi talimatı veriliyordu. Kadınların ölmesi ile 'haklılığımız artacaktır' deniliyordu. Bu nasıl bir kin ve nefrettir ki insan hayatını böylesine önemsiz ve değersiz görmektedir."

"MİLLET CANİLERİN KARŞISINDA OLACAK"

Hüseyin Tanrıverdi sözlerinin devamında da şu sözleri kullandı: "Bizim ülkesiyle, milletiyle, bayrağıyla toprağıyla sorunu olmayan herkese kapımız açıktır, her türlü demokratik hak ve talep yasalar ve hukuk çerçevesinde kullanılmaktadır. Şehirlerde, kırsalda terör estirerek, güvenlik güçlerine hain saldırılar düzenleyerek, bebek, yaşlı, kadın demeden vatandaşlarımızı hedef alan bu eli kanlı caniler her zaman karşısında milletimizi bulacaktır." 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.