Akademide PKK'ya Eleman Yetiştiyorlar!

Akademide PKK'ya Eleman Yetiştiyorlar!

Büşra Ersanlı'nın ders verdiği akademide PKK'nın idelolojisine uygun kadrolar yetirtirmek amacıyla eğitimler verildiği ortaya çıktı. İşte katılımcıdan şok itiraf

Önceki gün Büşra Ersanlı ve Ragıp Zarakolu'nun da tutuklandığı KCK soruşturması kapsamında yapılan operasyonda gözaltına alınan T.K. adlı kişinin ifadesi, BDP'nin Siyaset Akademisi'nde aslında nelerin yapıldığını ortaya çıkardı.

T. K. verdiği ifadede bazı liberallerin ve açılımcıların savundukları BDP'nin siyaset akademisinde PKK'nın ideolojisine uygun kadrolar yetiştirmek amacıyla eğitimler verildiğini itiraf etti.

İşte KCK soruşturması kapsamında gözaltına alınan T.K. adlı kişinin ifadesi;

KONUŞULANLAR SINIFTA KALSIN DEDİLER

Soruşturma kapsamında gözaltına alına T. K. adlı kişi ifadesinde siyaset akademisinin derslerine katıldığını belirterek şunları söyledi: Siyaset akademisinde verilen dersler çarpıtıldı. PKK'nın ideolojisine uygun kadrolar yetiştirmek amacıyla bu eğitimlerin verildiğini anladım. Bize, kapalı devre yayından 'Demir Maskeli Kadınlar' adlı bir film izlettiler. Derse girmeden önce cep telefonlarını girişte bir kutunun içerisine bırakmamız konusunda bizi uyardılar. Derslerin konusu ve konuşmaların içeriğinin dışarı sızmaması konusunda da uyarıldık.

akşam 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.