KDP ile PKK savaşına doğru

KDP ile PKK savaşına doğru

KDP Sözcüsü, PKK'nın medya aracılığıyla her türlü kara propaganda ve saldırıyı durdurmadığı takdirde sert karşılık vereceklerini söyledi.

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani liderliğindeki KDP'nin sözcüsü Muhammed, partinin resmi internet sitesinde yayımlanan açıklamasında, "PKK'ya bağlı veya yakın bazıhaber siteleriyle televizyon kanalları, KDP kadrosu ve yanlıları hakkında gerçeği yansıtmayan düzmece haberler yayımlayıp onları küçük düşürmeye çalışıyor." dedi.

PKK KÖYLERİN İNŞASINA KARŞI

PKK tarafından yapılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten ve halkın bu tür yanlış bilgilere inanmamasını isteyen Muhammed, PKK'nın bu tür haberleri yapma nedenini şöyle açıkladı: "Birinci neden PKK, konuşlandığı bölgedeki köylerin yeniden inşa edilmesini engellemek veya inşa edilmiş köylerin boşaltılarak viran edilmesini istiyor. Bu PKK'nın on yıllardır köylülere karşı kullandığı taktiktir. İkinci neden ise KDP'nin bağımsızlık referandumu çalışmalarına karşı olduğunu gösterip partimizi karalamaya çalışmasıdır."

Muhammed, terör örgütü PKK'nın en kısa sürede yalan haber üretimini durdurmaması halinde sert karşılık vereceklerini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.