Kılıçdaroğlu'ndan Afyon patlamasıyla ilgili ilk açıklama!

Kılıçdaroğlu'ndan Afyon patlamasıyla ilgili ilk açıklama!

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'dan Afyon'daki patlamayla ilgili ilk açıklama

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “En büyük acı, Mehmetçiklerin şehit olmasının yüreklerimizi dağlayan acısıdır. En büyük acı evlat acısıdır” dedi.

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Afyonkarahisar’da meydana gelen patlama sonrası 25 askerin şehit olması dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, şehitlere rahmet, yaralı askerlere acil şifalar dileyerek, “Şehitlerimizin aileleriyle Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve Türkiye’ye başsağlığı diyorum” dedi.

En büyük acının evlat acısı olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, mesajında şunları kaydetti:
“En büyük acı Metmetçiklerimizin şehit olmasından duyduğumuz acıdır. Genelkurmay Başkanlığı’nın yaptığı açıklamaya göre, 25 Mehmetçik Afyonkarahisar’daki patlamada şehit oldu . Acıların en büyüğü olan bu acı yüreğimizi dağlıyor. Bu büyük acıyla yüreklerimizi dağlayan şehit Mehmetçiklerimize rahmet, yaralı askerlerimize acil şifa, şehitlerimizin aileleriyle, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve milletimize, Türkiye’ye başsağlığı diliyor, yaralı askerlerimizin ailelerine de geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum.”

“BASIN TOPLANTISI İPTAL EDİLDİ”
Öte yandan, Afyonkarahisar’daki patlamada 25 askerin şehit olması nedeniyle CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç’un Başbakan Erdoğan’a “Belgeli yanıt” vereceği bugünkü basın toplantısı da iptal edildi
Bu arada Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç ile CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil ve CHP milletvekillerinden oluşan bir heyetin Afyonkarahisar’a giderek taziyede bulunacağını ve temaslar yapacağını belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.