CHP'li belediyeden Ramazan'a şaraplı hoşgeldin

CHP'li belediyeden Ramazan'a şaraplı hoşgeldin

İzmir'in Foça Belediyesi, Ramazan'ın ilk günü ilçede şarap konseri düzenliyor. Foça'da yaşayan vatandaşlar ise belediyenin şaraplı etkinliğine oldukça tepkili...

yerelgundem.com'un haberine göre; Türkiye'de bir çok belediye Ramazan'ı karşılamak için değişik organizasyonlar yaparken, CHP'li Foça Belediyesi ise şaraplı bir etkinlik düzenliyor.

Foça Belediyesi Basın Bürosu'ndan duyurulan etkinlik yarın yapılacak. 'Zamanın İçinden Akan Şarap ' ismi verilen konserde; Michaela Benn ve Christian Gilles-Sabot, Türkçe, Almanca, Fransızca ve İtalyanca şarkılar seslendirecek.

ŞARAP TADIMI YAPILACAK
Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, 'Michaela Benn ve Christian Gilles-Sabot, şarabın Foça üzerinden Akdeniz'e ve Batı'ya yayılmasıyolculuğu ile şarap kültürünü anlatacaklar. Konser arasında ve sonrasında; Foça'nın kırmızı Foça Karası Şarabı ve konuklarımızca Braubach'tan getirilen Beyaz Riesling şarabının küçük ölçekli tadımı yapılacak. Beşkapılar Kalesi'nde, Saat 21.30'da başlayacak olan konsere tüm halkımız ve misafirlerimiz davetlidir. ' denildi.

PARTİ TEŞKİLATI KILIÇDAROĞLU'NU CİDDİYE ALMIYOR MU?
Müslümanlar için günahlardan arınma ayı olarak kabul edilen Ramazan'da Foça Belediyesi'nin 'Zamanın içinden akan şarap ' ismi verdiği programı şaşkınlıkla karşılandı. Ankara'da yapılan 'Demokrasi ve Değişim ' adının verildiği 34. kurultayda konuşan, mesaj veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hassasiyetlerinin parti teşkilatlarında çok da ciddiye alınmadığı şeklinde yorumlanıyor.

FOÇALILAR TEPKİLİ
Foça'da yaşayanlar, belediyenin Ramazan'ı şarap konseriyle karşılamasına tepkili: 'Ramazan'dan başka bir gün yok muydu şarap konseri düzenlemek için. ' diyen Foçalılar, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'ı Kılıçdaroğlu'na şikayet etti. Genel Başkanının bu saygısızlığın önüne geçmesini isteyen vatandaşlar, 'Biz de CHP'liyiz ve CHP'den başka hiçbir partiye oy vermedik. Ama bu gibi organizasyonlar CHP'yi dinsizleştiriyor. Sanki CHP'liler dinsizmiş gibi bir görüntü çıkarıyor. Belediye başkanımız hemen bu yanlıştan dönsün. ' şeklinde konuştu.

KAYNAK/ yerelgundem.com



 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.