Yeni çark rekoru 16 dakika

Yeni çark rekoru 16 dakika

Geçtiğimiz hafta Habertürk ekranlarında "Amerika" konusunda söyledikleriyle çelişkiye düşen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu bu kez de "Suriye" konusunda çelişkiye düştü.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, CNN Türk'te canlı yayınlanan Tarafsız Bölge adlı programda Ahmet Hakan ile konukları Metehan Demir, Fikret Bila, Faruk Mercan ile Deniz Zeyrek'in sorularını yanıtladı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu CNN Türk ekranlarında kendi, çark rekorunu egale etti. Geçtiğimiz hafta 26 dakikada çark eden Kılıçdaroğlu, bu haftaki canlı yayın programında kendi rekorunu egale etti.

KENDİ ÇARK REKORUNU EGALE ETTİ
26 dakikalık çark rekorunu 16 dakikaya indiren Kılıçdaroğlu "Suriye konusunda savaş çığırtkanlığı yapmadım, barışı savundum" derken bu sözlerinin 16 dakika sonrasında Metehan Demir'in sorusu üzerine çark etti.

Kılıçdaroğlu, Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Metehan Demir'in "Siz Başbakan olsaydınız misilleme yapar mıydınız?" sorusuna kendi sözleriyle çelişen bir cevapla karşılık verdi.

YİNE ÇARK ETTİ
"Uçağımız uluslararası karasularda haksız yere düşürüldü" diyen Kılıçdaroğlu, kendi iktidarları döneminde böyle bir durum karşısında ne yapacaklarının cevabının CHP tarihine bakıldığında anlaşılacağını söyledi. Kılıçdaroğlu kendilerinin iktidar olmaları halinde Suriye'ye gerekli karşılığın verileceğini ifade ederek "Cevabını verirdik. Niye vermeyelim? O dönemin yöneticileri hiç bir zaman büyük laflar etmediler." dedi.

BEYAZ GAZETE
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.