Kemal Kılıçdaroğlu Beyaz'a seslendi: Cesaretin yok mu

Kemal Kılıçdaroğlu Beyaz'a seslendi: Cesaretin yok mu

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında Beyaz'a seslenerek "Neden özür diliyorsun, cesaretin yok mu?" dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Hendek kazan teröristleri 'arkadaş' olarak niteleyen Kılıçdaroğlu Beyaz'a kızarak "Niye özür diliyorsun yürek yok mu sende cesaret yok mu. Kimi üzdün üzsen üzsen çocuk katillerini üzersin bırak da üzülsünler" dedi.

NİYE ÖZÜR DİLİYORSUN?  

"Düşünmek nerdeyse yasaklanacak, konuşmak zaten yasak. Böyle bir demokrasi olabilir mi? Bir televizyon programında kadın öğretmen çıkıp "çocuklar öldürülmesin" diyor, programı yapan sanatçı arkadaş özür üzerine özür diliyor. Niye özür diliyorsun yürek yok mu sende cesaret yok mu. Kimi üzdün üzsen üzsen çocuk katillerini üzersin bırak da üzülsünler. Ne zaman çocuklar öldürülmesin demek terör propagandası oldu. Şimdi o savcıya sormak istiyorum şehirleri terör örgütü silah deposu haline getirirken valilere dokunmayın talimatı verenlere neden soruşturma açmıyorsun?"

Kemal Kılıçdaroğlu Beyaz'a seslendi: Cesaretin yok mu VİDEO

Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları;

YAYIN YASAĞI

Sultanahmet saldırısına ilişkin yayın yasağını eleştiren Kemal Kılıçdaroğlu, "Milletten neyi gizliyorsunuz" diye sordu. Yayın yasağı, Sultanahmet'te yaşanan patlamanın ardından Periscope gibi programlardan canlı yayın yapılması ve yaralıların fotoğraflarının yayınlanmasına ilişkin getirilmişti.

DAHA AMBULANS GİTMEDEN YAYIN YASAĞI GETİRİYORLAR

"Bütün siyasi partilerin terörü lanetlemesi lazım. Üçüncü sınıf kadrolarla 21. yüzyılın Türkiye'si yönetilemez, yönetilemiyor da.  Canlı bomba bir Ortadoğu geleneğidir. Hükümet bir şikayet mercii değildir, orası sorunları çözme merciidir. Daha ambulans gitmeden, yayın yasağı getiriyorlar. Milletten neyi gizliyorsunuz? Neden halka doğruyu söylemiyorsunuz?

Yaşanan terör olayı nedeniyle içim kan ağlıyor. Yazıktır günahtır. İstanbul'un kalbinde bomba patlıyor, önlem almıyorsunuz. Sadece yayın yasağı getiriyorsunuz.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yayın yasağı eleştirisi VİDEO

ÜLKEYİ YÖNETEMİYORLAR

"13 yıldır iktidardalar neyi çözüyorlar? Yoksulluğu, işsizlik, terörü çözdünüz mü, çözemediyseniz neden? Kim size engel oldu? Ülkeyi yönetemiyorlar. 6 milyon çocuğumuz işsiz. 13 yıldır yönetiyorlar işsizlik belası duruyor. Sosyal denen bir kavram var. Senin çocuğun işsizse, hükümete dönüp "benim çocuğuma iş bulacaksın" deme hakkın var. Kişibaşına gelir düştü. Hangi gerekçe ile düşüyor? Herkesin geliri artarken Türkiye'de vatandaşın geliri niye düşüyor. Dünyada gıda fiyatları düşüyor, Türkiye'de artıyor; niçin? Kendinize soracaksınız. ,

Enerji fiyatları tüm dünyada düşüyor, bizde her benzin istasyonu vergi dairesi gibi. Yargı, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin arka bahçesi haline dönüştü. Ankara'da bir toplantı yapılıyor. Projelerini anlatıyor. Ama toplantıya Yargıtay, Sayıştay, Danıştay başkanları katılıyor, hangi gerekçeyle? Oraya neyin karşılığında gittiniz, ne vaat edildi de gittiniz? Sayıştay Başkanı'na soruyorum, sen oraya denetçi mi göndermeyeceksin, onun sözünü mü verdin? Sen oraya hangi gerekçe ile gittin? Yargıtay Başkanı'na soruyorum, sen Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin davaları için mi gidiyorsun oraya?"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.