Kemal Kılıçdaroğlu PKK kanalına sahip çıktı

Kemal Kılıçdaroğlu PKK kanalına sahip çıktı

CHP Lideri, terör örgütü PKK'nın propagandasını yapan İMC TV'nin ülkeyi aydınlattığını söyledi.

OHAL kapsamında Kanun Hükmünde Kararname ile 12 televizyon 11 radyonun yayını durduruldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, o kanallar arasında yer alan, açık bir şekilde terör örgütü PKK'nın propagandasını yapan İMC TV'ye açıklamalarda bulundu.

ÜLKEYİ AYDINLATAN..

İMC TV'nin doğru haberler yaptığını söyleyen CHP Lideri, İMC TV hakkında nandıklarının arkasında duran, ülkeyi aydınlatan önemli televizyonlarımızdan birisiydi." dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu PKK kanalına sahip çıktı

İNANDIKLARININ ARKASINDA DURAN..

Kemal Kılıçdaroğlu, konuyla ilgili şunları söyledi;

"İMC TV inandığı doğruları haber yapan, inandıklarının arkasında duran ülkeyi aydınlatan önemli televizyonlarımızdan birisiydi. İMC TV'nin ve diğer televizyon kanallarının kapatılması bizim doğru bulmadığımız bir uygulamadır. Televizyon kanallarını kapatmakla o televizyonu izleyen, oradan haber alan bütün dinleyici, izleyicileri cezalandırıyorsunuz. Tüm toplumu cezalandırıyorsunuz. O nedenle düşünce özgürlüğünün önündeki bütün engellerin kaldırılması gerektiğini söylüyoruz.İnsanlar düşüncelerini farklı mecralarda açıklar.Bu mecraları kapatırsanız toplumunhaber alma kanallarını kapatmış olursunuz."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.