Kılıçdaroğlu'ndan vekillere talimat!

Kılıçdaroğlu'ndan vekillere talimat!

Ramazan'da halktan uzak durmayın talimatı veren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekillerine yeni bir talimat daha verdi...

Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekillerinden Ağustos ayı boyunca yaptıkları çalışmaları içeren raporu en geç 5 Eylül'e kadar kendisine iletmelerini istedi.

CHP örgütlerine "1 Eylül'e kadar

dinlenin ancak Ramazan'da halktan uzak kalmayın" talimatı vererek Eylül ayında yeni bir süreci başlatacağının işaretini veren Kılıçdaroğlu, milletvekillerinden de tatilde boş durmayarak çalışmalarını istedi. Kılıçdaroğlu, CHP'li tüm milletvekillerine birer mektup gönderdi.

Edinilen bilgiye göre Kılıçdaroğlu, "Değerli yol arkadaşım" hitabıyla başladığı mektubunda "Demokrasi, özgürlük ve insan haklarının baskı altında olduğu, evrensel hukukun dikkate alınmadığı, iç ve dış tehditlerin acı tablolarını yaşadığımız bu dönemde CHP grubu olarak halkımızdan aldığımız vekaletin sorumluluğu içinde hep beraber mücadele edeceğiz" dedi.

TBMM'nin 15 Temmuz 2011 Cuma günü tatile girmesiyle birlikte milletvekillerinin faaliyetlerini parlamento dışında sürdüreceklerini belirten Kılıçdaroğlu, "Ağustos ayı boyunca yaptığınız çalışmaları içeren raporu en geç 5 Eylül 2011 Pazartesi günü Genel Başkanlığa iletmenizi rica ederim" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.